Orangetheory Fitness – verdens største boutique-studiekæde annoncerer et vigtigt nyt partnerskab med boutique-operatør på det britiske marked, midt i deres globale ekspansionsplaner.
Den globale boutique-kæde, har annonceret, at deres London-studier vil blive ledet af WIT Fitness-medstifter og fitness-iværksætter, Dan Williams, efter opkøbet af den London-baserede butiksoperatør, Digme Fitness.
Det skelsættende partnerskab omfatter nu også Digmes fire studier i London og er en fortsættelse af Orangetheory Fitness’ strategi for international vækst. Der består i at udvide deres +1500 globale base af botuique-stuider ved at give lokale franchisetagere mulighed for at være med inden for deres lokale områder.
Dan Williams, medstifter og tidligere administrerende direktør for WIT Fitness, skal lede opkøbet og den langsigtede strategiske retning for Orangetheory London.
I spidsen for integrationen og den langsigtede strategi for Orangetheory London, bringer Williams et væld af erfaring og viden med sig fra Londons fitnessscene.
Og den viden kan der blive brug for da man ønsker at udvide deres britiske studiebase med 20 nye lokationer inden 2026 gennem en kombination af egne og franchise-åbninger.
Kæden driver i øjeblikket fire studier i Fulham, Wandsworth, Islington og Bromley. Og har efter opkøbet, til hensigt at udvide med yderligere fire nye inden udgangen af 2025.
Orangetheory har investeret heftigt i Storbritannien
Siden grundlæggelsen har Orangetheory investeret heftigt i Storbritannien for at udvikle franchisemuligheder. Som følge heraf er det nu en af verdens hurtigst voksende franchisevirksomheder – med Storbritannien som en hjørnesten for en fortsat international vækststrategi.
Selvom den globale ekspansion fortsætter, er nøgleprioriteten en forbrugercentreret tilgang, der prioriterer lokaliseringen og fællesskabet af individuelle studier.
Williams’ engagement og strategiske vision afspejler tilgangen.
“Grunden til, at Geoff, mig selv og Digme-teamet var så tiltrukket af dette partnerskab, er, fordi konceptet appellerer til et bredt publikum, og er en af de mest tilgængelige muligheder for alle, uanset hvor de er i deres fitnessrejse.
Ud fra det, vi har set af brandets succes globalt og her i London, gennem en kombination af dets træningsstil, trænere og fællesskabsånd – ændrer det virkelig liv.” fortæller Dan Williams.
CEO og medstifter af Orangetheory Fitness, Dave Long, er enig:
“Vi er meget begejstrede for partnerskabet med Dan Williams og teamet hos Digme. London er et førsteklasses marked, og vi ønsker at ekspandere i og uden for byen. Med vores dokumenterede track record i 24 lande og med Dans store erfaring indenfor fitnessbranchen føler vi os sikre på vores ekspansionsplaner på dette marked.”
Franchising er en nøglekomponent i deres vækstplaner og er en retning, som Geoff Bamber, CEO for Digme Fitness støtter,
“Det er fantastisk at arbejde sammen med Dan for at sikre dette opkøb, og vi ser bestemt frem til hans støtte til at opbygge forretning her i London. Ud over at vi ønsker at åbne flere egne studier, vil vi også søge at ekspandere via flere franchise-studier.
Vi leder derfor efter iværksættere, der ønsker at forfølge franchisemuligheder, til at komme med om bord og åbne deres egne studier.”
Det er dog ikke en mulighed der er alle forundt for det kræver en start investering på ca. 4 millioner danske kroner, at drive en Orangetheory-franchise.
Om Orangetheory® Fitness
Orangetheory® Fitness (orangetheory.com) er en pulsbaseret gruppetræning for hele kroppen, der kombinerer videnskab, coaching og teknologi.
Deres træning designet til at fremme en fællesskabsoplevelse ved at forbinde medlemmer og trænere. Og de er en af verdens hurtigst voksende franchisevirksomheder.
Orangetheory-franchisetagere har åbnet mere end 1.500 studier i alle 50 amerikanske stater og 23 lande.
Det hele startede tilbage i 2007. Hvor hvor fysiologen Ellen Latham der var enlig mor havde mistet sit job og måtte forsørge sin familie ved at undervise i Pilates, fra et ekstra værelse i hendes hjem.
Efterfølgende åbnede hun et studie i det sydlige Florida, hvor hun introducerede et træningsprogram, der tilføjede romaskiner, løbebånd og andet udstyr, der minder om det som studierne har i dag. Hendes program blev kendt som Ellen’s Ultimate Workout, og det bruges stadig i dag, men blev omdøbt til Orangetheory Fitness i 2010.
Læs også om et dansk boutique studio der har succes med funktionel og benhård konditions- og styrketræning på små hold her