Omelet med spinat og rød peber er ikke blot en enkel ret – det er også en symfoni af farver og smagsnuancer, hvor saftigheden fra friske spinatblade møder den saftige sødme fra rød peber i denne omelet.
De friske spinatblade og de saftige rød peber bidrager til en symfoni af friskhed.
Spinat er kendt som en superfood fyldt med vitaminer og mineraler, især A- og K-vitamin. Den røde peber bringer C-vitamin ind i blandingen, hvilket giver din krop en sundhedsboost, samtidig med at den behager dine smagsløg og så er den også rig på protein fra æggene.
Vores omelet med spinat og rød peber er ikke kun begrænset til en bestemt tid på dagen. Den fungerer perfekt som en morgenmad, hvor den mætter og opretholde et stabilt energiniveau i løbet af dagen. Den fungerer også fint som et mellemmåltid eller endda som en let frokost eller aftensmad.
Omelet med spinat og rød peber
(1 portion)
Ingredienser:
- 2 æg
- Frisk basilikum
- Mozzarella light ost (50 g), revet
- 100 g frisk spinat, skåret i skiver
- 1 rød peber, skåret i skiver
- 2 skiver groft brød
- Peber
Sådan gør du:
- Rør æggene ud i en skål og tilføj basilikum og peber.
- Hæld blandingen på en halv varm pande og lad det simre i 2 minutter.
- Tilføj derefter ost, spinat og rød peber.
- Fold omeletten.
- Server med to skiver groft brød.
Næringsindhold incl. brød: 443 Kalorier
- Protein: 32 g
- Kulhydrater: 44 g
- Fedt: 16 g
- Fibre: 5 g