Kalkunbryst er med sin delikate smag, møre tekstur og lavere fedtindhold et fantastisk alternativ til den kylling der er favorit i mange husholdninger.
I en verden fyldt med kulinariske muligheder er det altid spændende at udforske nye smagsoplevelser og variere kosten.
Så overvejer du at tænke lidt uden for kyllingeboksen, så er denne opskrift på kalkunbryst værd at udforske.
Kalkunbryst med lun linsesalat
Ingredienser:
- 3 1/2 dl Cheasy A38
- 1/2 tsk sukker
- Salt og peber
- 150 g grønne linser
- 300 g kalkunbryst
- 200 g mangofrugt
- 250 g romainesalat
Sådan gør du:
- Bland A38, sukker, salt og peber, og stil dressingen i køleskabet min. 1/2 time.
- Skær mangofrugterne i små stykker og romainesalaten i strimler.
- Skyl linserne og kog dem i 1/2 liter vand under låg i ca. 18 min. (eller til de er møre).
- Brun kalkunbrystet på alle sider og tilsæt 1 dl vand og salt.
- Steg kødet under låg i 20 min. (vend det af og til) og lad det hvile ca. 10 min.
- Kom linserne i væsken fra kødet sammen med mango og bring det i kog.
- Tag gryden af varmen og vend salaten i.
- Skær kalkunen ud og server sammen med salat, dressing og brød.
Tilbehør: 40 gram grahamsbrød pr person