Du vil gerne spise sundt og godt, men det kniber med at få taget sig tid til at lave mad. Hos Get Fit Food laver Martin Dinesen lækker og sund mad til dig der vil spise godt og går op i din kost og træning.

Udover at være uddannet kok har Martin Dinesen, stifter og indehaver af Get Fit Food en stor passion for sund kost og træning. Ideen til Get Fit Food opstod da Martin selv følte at der manglede variation i kosten og tænkte at andre måtte have det på samme måde.

Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at du via hjemmesiden www.getfitfood.dk kan bestille flere forskellige typer måltider, tilpasset den enkeltes behov og til en eller flere leveringer om ugen.

 

Eksempler på måltider

Hovedmåltider varierer fra uge til uge og indeholder f.eks. fjerkræ eller okse/kalv. Og tilbehør kan være ris, pasta, hvedekerner, perlebyg og bulgur. Ligesom der varieres løbende imellem forskellige grøntsager.

Måltiderne fra Get Fit Food er lette at opbevare og lige til at komme i mikroovn, og emballeret så du undgår opvask. Der udarbejdes løbende nye menuer, fremstillet af de bedste råvarer og tilberedt med passion.

Et måltid med f.eks. 100 g kød, 100 g grønt og 100 g grøntsager koster kr. 43,-. Og løsning med 5 måltider 3 gange om dagen i 5 dage + 5 skyrbaserede mellemmåltider kan fås for kr 745,-.

Kontakt

Get Fit Food / CVR: 37797774
Islevhusvej 33
2700 Brønshøj
Danmark
Tel.: +45 22 22 33 79

Kundeservice

E-mail: info@getfitfood.dk
Telefon: +45 22 22 33 79

Links

Shop: https://www.getfitfood.dk/
Social: Facebook