I april 2014 åbnede Tor Andersen og Jan Svensson deres første træningsstudie Powerhouse Cph på Østerbro, som alternativ til de store fitness kæder. I sommeren 2016 indgik Tor og Jan partnerskab med frisør Gun-Britt Zeller og direktør Tue Byskov Bøtkjær for at styrke virksomheden.

Og søndag den 12. marts kunne Powerhouse Cph slå dørene op til deres center nummer 2. Det nye center er placeret på Nyvej 17B, beliggende mellem Frederiksberg Allé og Gammel Kongevej centralt på Frederiksberg.

“Drømmen er den samme,” fortæller stifterne og fortsætter: “Vi drømmer om, at Powerhouse Cph skal være et personligt træningscenter – en klub i byen, hvor vi hver dag ønsker at skabe rammerne for gode funktionelle træningsoplevelser med stort fokus på kvalitet, faglighed og positiv stemning. Vi ønsker, at mennesket er i fokus, og at der er plads til alle, samtidigt med at der skal være tid til at dyrke de sociale relationer sideløbende med, at kroppen holdes i form.

I Powerhouse Cph tilbydes kerne- og stabilitetstræning på Reformer apparatet, samt flere forskellige funktionelle træningsformer, bl.a. TRX, samt holdningskorrigerende træning i form af Barrefusion og den mere holistiske træningsform BODYFLOW, som kombinerer Yoga, Tai Chi og Pilates. Der undervises primært i holdtræning med få mennesker på holdene – et koncept, de kalder personlig træning på hold.

I det nye center på Frederiksberg introduceres også et helt nyt træningskoncept: Burn&Build – som er en ny 60 minutters signaturklasse bestående af 30 minutters cardio intervaller på løbebånd og 30 minutters styrketræning med frie vægte og udstyr. Timeopbygningen er altid den samme, men øvelserne varierer, og derfor vil ingen klasser være ens.

Læs mere på www.powerhousecph.dk