Af Per Andreasen

Corona-krisen har presset alle aktører i fitnessbranchen til at tage store skridt i retning af digitale løsninger. SATS var tidligt ude med at tilbyde online træning og følger i dag op med regulære online medlemskaber.

SATS lancerede de gratis fjern-træninger SATS Live Streaming allerede 15. marts og har siden haft 170.000 streaminger i Norden. De gratis sendinger fortsætter her og på SATS’ YouTube-kanal. De nye tiltag vil primært være tilgængelige for betalende online-medlemmer, men det nyeste digitale træningstilbud, Online Training, bliver tilgængeligt som smagsprøver for alle interesserede.

“Vi er overbevist om, at motion og sundhed er vigtigt at prioritere i disse tider for at opretholde et godt velbefindende. Vi kan se, at der er en stor efterspørgsel på markedet og etablerer derfor et komplet digitalt træningscenter fyldt med træningsprodukter og -tjenester, der er vigtige i vores liv. Vi ønsker at hjælpe endnu flere mennesker med at tage et aktivt valg omkring deres velbefindende og deres fysiske og mentale helbred ved at fortsætte med at træne,” siger Linda-Li Cederroth, Country Manager, SATS Danmark i en pressemeddelelse.

Nordiske brugere har streamet, hvad der svarer til 8,7 millioner minutter af SATS’ træningsvideoer på 14 dage. Foto: SATS

Ud over de fysiske øvelser har SATS også lanceret en række audio-programmer med psykolog Carina Carl for at hjælpe online medlemmerne med også at forbedre deres mentale helbred – blandt andet ved at lære dem at håndtere stress, angst, bekymringer og vaner.

SATS arbejder i øjeblikket også på at udvikle nyt indhold i samarbejdet om mental træning med hjerneforsker Ole Petter Hjelle, som blev indledt i januar.