Der er for alvor kommet fart på udvidelsen af den sønderjyske fitnesskæde Local Fitness.

1. august overtog Local Fitness Bornholms største fitnesskæde, Sundhedscenter Bornholm.

Med de 4 nye centre i Allinge, Nexø, Rønne og Aakirkeby råder Local Fitness nu over 18 centre.

Grundlægger og indehaver Kaare Solhøj Dahle har forhandlet med Sundhedscenter Bornholm siden september 2018 og understreger, at Local Fitness ikke har travlt med at udvide mere i år.

“Vi dækker hele Bornholm nu, og jeg ser frem til at tilbyde bornholmerne et stærkt træningstilbud. Vi tager vores fortsatte vækst i det tempo, der giver mening,” siger han.

local fitness opkøb

Anden nye landsdel for Local Fitness i 2019

Opkøbet af centrene på Bornholm er kædens andet ø-hop i 2019. I juni udvidede Local Fitness med overtagelsen af sit første fynske træningscenter – Bella Beluga Fitness & Yoga i Faaborg.

De næste opkøb vil højst sandsynligt være af flere syd- eller midtfynske træningscentre. Local Fitness’ koncept bygger på at have flere centre tæt på hinanden, så medlemmerne har let adgang til træning i hverdagen.

“Vi har en klar strategi for at udvide synergien på Fyn. Jeg mener, at det er bedst primært at basere væksten på opkøb, fordi min holdning er, at fitnessbranchen har brug for at blive konsolideret”.

Local Fitness opstod i Sønderjylland i 2011. I dag har fitnesskæden 13 centre i sønderjyske byer, og her mangler den ifølge Kaare Solhøj Dahle kun enkelte byer for at have den ønskede dækning.


Læs vores studiebesøg hos Local Fitness her.