Den alternative fitness udbyder 1Rebel har åbnet verdens første spinning amfiteater i Victoria, London.

Den 650 m2 store arena i Victoria’s Nova indeholder et studie med 86 cykler fordelt over tre etager, samt en instruktør platform, som via en fjernbetjening løfter og sænker instruktørplatformen imellem de enkelte niveauer.

Fra sin hæve/sænke-platform kan spinning-instruktøren sætte gang i hele den kæmpe sal.

Stedet er ud fra et design synspunkt en perle, hvor selve studiet er indkapslet med mo­derne industrielle kobberrør, og væggene fremstår med eksponerede mursten, der er hvidlakeret.

En galvaniseret ståltrappe prydet af mælkeagtig PVC-draperi fører op til de skiftende områder. Det gennemførte spinningstudie har også et sensorisk baseret lyssystem, som gør hver klasse til en unik visuel oplevelse – og et 3D-lydsystem, der kun findes to af i verden – det andet findes i Sydney Opera House.

“Et sted som dette er bygget til optimale præstationer,” udtaler brand ambassadør og olympisk 7-kamps guldmedaljevinder, Louise Hazel, “det er skabt til at skubbe medlemmerne til deres yderste grænser for at gøre dem bedre.”

1Rebel, der ikke mindst er blevet kendt for deres innovative markedsføring, blev oprettet af grundlæggerne Giles Dean og James Balfour for tre år siden og har også studier i Broadgate, Bayswater og Southbank i London.