Motus Fit åbnede i Vejle i starten af november. Det er anderledes, fordi der i de lyse og imødekommende træningslokaler bliver fokus på sportsspecifik træning. Det er de to erfarne fysioterapeuter, Martin Lauridsen og Jakob Nees, der står bag den nye satsning, som har et samlet areal på cirka 600 velindrettede kvadratmeter, og som er indrettet med masser af Keyser-udstyr, funktionelt område med prowlerbane, og et afgrænset område indrettet til cirkeltræning, samt behandlerrum og et stort, hyggeligt caféområde.

Deres fokusområde bliver sports specifik træning for cykelfolket, fodboldspillere og ikke mindst golfspillere. Og netop golfdelen kommer Martin Lauridsen og Jakob Nees selv til at stå for, for som fysioterapeuter har de været fysiske trænere for golflandsholdet. Ligesom de to herrer for 5 år siden etablerede Golfklinik Danmark, der er et landsdækkende samarbejde og netværk af 42 golfklinikker med 70 certificerede golf-fysioterapeuter.

Blandt de øvrigt ansatte hos Motus Fit finder man også den professionelle cykelrytter Troels Vinther, der bla. kommer til at præsentere Zwift, indendørs cykeltræning, hvor man via en virtuel platform kører cykelløb mod sine træningskammerater.