Den engelske boutique-fitness udbyder Discobarre, som  markedsfører sig på at krydse feltet imellem fitness og dans, har lanceret deres første studio i London i maj.

Det nye sted i Dalston, East London, er baseret på det oprindelige Discobarre-koncept, der kombinerer hardcore ballet-barretræning med house- og diskoteksmusik, er grundlagt af Sophie Ritchie.

Det markedsføres som det eneste studio i London, der byder på den originale Lotte Berk Technique og tilbyder yderligere klasser med traditionel ballet, danserelateret fitness og bevægelsesmeditation.

”Studiet er designet for at tilbyde kunderne et sted, hvor de kan få tillid til deres krop og bevæge sig med større frihed. Alt sammen i omgivelser der ikke er prætentiøse eller intimiderende. Det er min mission at få folk til at føle sig godt tilpas i deres krop og selvsikre i den måde, de bevæger sig på,” fortæller Ritchie.

”Mit ønske er at skabe et sjovt, afslappende og støttende miljø, hvor folk kan komme og danse frit uden at føle sig betragtet, som det ofte kan være tilfældet i traditionelle dansecentre, og hvor de samtidigt får en seriøs træningsoplevelse.

Lotte Berk Technique er en kombination af barre træning, styrketræning, dans, ryg-øvelser og Hatha yoga pakket ind i intens timelang body/mind træning efterfulgt af en inspirerende udstrækning og var populær blandt tidens berømtheder, som Joan Collins og Bond-pigen Britt Ekland.