Den amerikanske design- og indretningsvirksomhed Arrowstreet har skabt BKBX, et 771 m2 stort ”adventure gym” i Boston, USA.

Det er skabt til Brooklyn Boulders – en virksomhed, der opbygger og driver aktive livsstils faciliteter med fokus på klatring og fitness.

Den nye satsning er henvendt til atleter, der regelmæssigt tager på højintensive klatringsudflugter – og indeholder bl.a. en klatrevæg, en ”adventure bar”, samt et integreret fitness program designet af dr. Paul Juris, tidligere administrerende direktør for Cybex Research Institute.

Gym´et, der er Arrowstreets fjerde projekt i samarbejde med Brooklyn Boulders, kan også prale af et innovativ førsteklasses recovery center og et stort træningsrum udstyret med et TRX-system, vægte og “abe” barer.

Skiftende teaterbelysning af klubbens neutrale interiør er med til at producere en dramatisk atmosfære, der svarer til BKBX´s adventuretema.

I forbindelse med åbingen fortalte designerne, at recovery center blev skabt ”for at tilføje målrettet wellness til Brooklyn Boulders-brandet”

Og tilføjede: ”Vi har designet dette rum til at give en avanceret spa-oplevelse i 3D med kryoterapi, infrarød sauna, kompression sleeves, og reha- og muskelterapi-enheder.”