Precor har underskrevet en aftale med Sony. Aftalen betyder, at Precor kitted gyms kommer til at kunne tilbyde en komplet sporing af medlemmernes træningsprogrammer.

Sonys Advagym måler reps og sæt, og statistikken over træningen uploades automatisk til Advagym-appen.

Systemet virker også med fri vægt, så brugerne kan vælge fra en liste over øvelser eller lave deres egne. På Precors Queenax træningsenheder linker sporingsenhederne til videoer og trinvise instruktioner om foreslåede træningsprogrammer.

Som centerejer kan du bruge smart gym-løsningen til at overvåge brugen af ​​udstyr og få værdifuld indsigt i brugernes præferencer.

Beechdown Health and Fitness Club i Basingstoke, England, er den første i verden til at opleve teknologien sammen med Precor-udstyr. Club Manager, Ed Lindley-Hare forklarer:

precor sony tracking
Samspillet mellem app og træningsmaskine gør det let for medlemmer at følge deres egen udvikling. Foto: Precor/Sony

“Teknologien er så spændende, og vores medlemmer er begejstrede for at være de første i verden til at teste det. Der er prestige i at være de første til at teste Advagym, og både Sony og Precor tager imod vores ideer. Vi tror, ​​at digitale træningsprogrammer vil hjælpe med at motivere vores medlemmer. De kan endda tilføje korte noter til hver øvelse, og det er nemt at bruge.

“Medlemmer, der ser fremskridt mod deres mål og har mere kontakt med medarbejdere, er mere tilbøjelige til at forblive medlemmer. Vi gør det nemt at få overblik og feedback fra personlige trænere,” siger Jeff Bartee, direktør i emerging experience and partnerships hos Precor.