Pulsmåling er populært som motiverende værktøj i fitnesscentre, men kan være dyrt for operatørerne at implementere.

For mange medlemmer opleves mange systemer som restriktive; fordi deres egen pulsmåler måske ikke er kompatibel med fitnesscenterets opstilling.

Dette er baggrunden for lanceringen af ​​Wexer Beat, der er produceret i partnerskab med Motosumo, der har skabt en gruppefitness-løsning, der drives udelukkende af smartphones.

Dette system er brand-uafhængigt, hvilket giver både udbydere og slutbrugere fordele. For udbyderen er nøglefordelen den omkostningseffektive løsning: Wexer-kunder kan tilføje Wexer Beat til deres pakke til kun USD 76 pr. måned.

Og til denne pris får de et fuldt integreret pulsovervågningssystem, der kan bruges på alle fysiske, såvel som virtuelle klasser.

Ligesom Wexer Beat kan aktiveres øjeblikkeligt i ethvert center og helt uden hardware. Hele oplevelsen er drevet af brugerens smartphones og Wexer / Motosumo-tjenesten.

”Skalabilitet er en grundlæggende del af vores filosofi og en af ​​grundene til, at vi er glade for vores partnerskab med Wexer,” fortæller Kresten Juel Jensen, administrerende direktør i Motosumo.

Som med andre HR-systemer projiceres deltagernes pulsfrekvenser op på den store skærm med farvekodede kasser, der angiver, hvor hårdt hvert medlem arbejder. Deltagerne kan også se deres puls på deres smartphone, hvis de har den med.

En anden fordel for udbyderne er, at der ikke er nogen forpligtelse til at købe et minimumsantal bælter fra Wexer. Faktisk fungerer Wexer Beat sammen med et hvilket som helst pulsmåler-bælte.

Hvilket betyder at de udbydere der ønsker at sælge bælter til deres medlemmer, kan vælge et hvilket som helst mærke. 

Dette er også en klar fordel for medlemmerne, for hvis de allerede har én pulsenhed, ja, så er der ingen grund til at købe en anden blot for at være kompatibel med det system, deres fitnesscenter har valgt.

Forudsat at deres eksisterende enhed har et åbent Bluetooth-signal, fungerer det med Wexer Beat. Det er gode nyheder for medlemmet, da det sikrer, at alle deres data er samlet på ét sted – og at dette er et sted, de har valgt.

Wexer CEO Paul Bowman konkluderer: ”Vi mener, at træningsdata skal være tilgængelige for alle med så få forhindringer som muligt. Wexer Beat er derfor pulsmåling som det skal være: billigt, pålideligt, fleksibelt og meget tilgængeligt.”