header

 

Turen går til den græske ø Rhodos, hvor det lækre Sunprime Mi­ ramare Hotel danner rammen om en uge i yogaens tegn. Der er to daglige yogaklasser og undervisningen varetages af vores til lejligheden udvalgte instruktør Anja Nielsen. Hvis det ikke er nok til at tilfredsstille dine behov for fysiske udfoldelser, så har du naturligvis mulighed for deltagelse på hotellets mange andre holdtræningstilbud.

greece

Tilbage i 1960’erne var hotellet, under navnet Miramare Won­ derland, et yndet tilholdssted for en perlerække af internationale berømtheder. Blandt andet har Jackie Kennedy boet her. Hotel­ området er virkelig noget særligt. 70.000 kvadratmeter stort og lidt over 1 km lang med gangstier, der bugter sig gennem en frodig have. Lave lejlighedsbygninger og bungalows ligger spredt ud i området, og her findes godt med plads til dig, som ønsker at slappe af i fred og ro.

På hotelområdet findes også en stor kunstig lagune med flere små afsatser. Her kan du rigtigt slappe af og nyde den fantastiske udsigt over havet. På Sunprime Miramare Beach bor du i 2­værelses suiter, alle med køleskab og terrasse, samt badekåber, tøfler og wifi. Pool området kan der heller ikke klages over. Omkring den store pool er der masser af plads, samt nok liggestole og parasoller til alle. Præcis som altid kan du også nyde den lækre mad i hotellets restaurant, og deltage gratis i holdtræning ledet af hotellets uddannede in­ struktører. Ønsker du lidt ekstra, foreslår vi, at du forkæler dig selv med en skøn behandling i hotellets spa.

 

Vi flyver fra Kastrup og Billund

Afrejse d. 27 april fra Kastrup kl. 07:00
Ankomst til Rhodos kl. 11:25
Hjemrejse d. 4 maj fra Rhodos kl. 12:25
Ankomst til Kastrup kl. 15:00

Afrejse d. 27 april fra Billund kl. 06:00
Ankomst til Rhodos kl. 10:35
Hjemrejse d. 4 maj fra Rhodos kl. 11:55
Ankomst til Billund kl. 14:35

Pris pr. person kr. 4.395,-

Prisen er inkl. flyrejse med Thomas Cook Airlines, mad på flyet, bustransfer, hotelophold i 2-værelses suiter, morgenmad, samt daglig yogaundervisning. Tillæg for eneværelse kr. 1660,-

 

spies

Spørgsmål og tilmelding kan ske til:
SPIES, Ulla Jørgensen tlf. 70701051
(hverdage 10-17)
eller på mail: grupper@spies.dk
www.spies.dk/yogarejser

Anja Nielsen

anja

I det daglige arbejder hun med alt fra stressramte, som har brug for fordybelse og overskud, til de som ønsker vægttab, styrke og en sundere krop.

Anja har undervist i yoga i 6 år og rejser hvert år til Indien for selv at dyrke yogaen.

Klasserne vil indeholde et mix fra såvel Ashtangaen, Iyengar og Hatha. Mixet til det optimale niveau tilpasset deltagerne og deres forudsætninger. Undervisningen foregår på et niveau, hvor alle kan være med. Der er fokus på vejrtrækning, korrekt kropsholdning og teknik i øvelserne.