Suunto Fitness Solution er et driftsikkert, brugervenligt, enkelt og prisfornuftigt system, som tilbyder real-time monitorering og feedback af medlemmernes træningsintensitet via pulsen.

Ydermere tilbyder Suunto Fitness Solution individuelle, personlige træningsrapporter sendt via e-mail.

FITPartner påbegyndte salget af Suunto Fitness Solution i sommeren 2008, og succesen er et faktum. Rigtig mange centre har taget pulssystemet til sig, og overalt i landet rapporteres der om øget holdbelægning, mere motiverede medlemmer, øget effektivitet samt større underholdningsværdi.

Og det er vitterligt ganske enkelt. Medlemmerne bestemmer typisk selv om de vil låne, leje eller eje deres eget personlige pulsbælte (anbefales). Under seancen er det lettere for medlemmet at følge med i ‘strabadserne’ og dermed sikre, at der bliver disponeret hensigtsmæssigt med kræfterne og indsatsen igennem hele timen. Pulsen vises både som den aktuelle hjertefrekvens, men også i procent af personens max puls, dvs. som styringsredskab er Suunto Fitness Solution helt unikt. Og ikke nok med det, efter endt træning får medlemmet information om gennemsnitspuls, kalorieforbrug samt tidsinterval i de forskellige pulszoner. Derudover er Suunto kendt for deres term TE –Training Effect, som på en skala fra 1-5 hurtigt fortæller medlemmet om udbyttet af træningsseancen, dette parameter tager udgangspunkt i den enkeltes ugentlige fysiske aktivitetsniveau.

Pulsbæltet, som typisk anvendes til Suunto Fitness Solution, har en såkaldt DUAL sende teknologi, hvilket indebærer at medlemmet kan bruge pulsbæltet både til dette system og i forbindelse med træning på centrets øvrige kredsløbsudstyr (alle førende mærker, fx Precor m.fl.).

FITPartner er og bevidst om, at systemets popularitet bl.a. skyldes, at centrene hjælpes godt på vej med udførlig undervisning, marketing support materiale, en kickoff seance m.v. Dvs. implementeringen bliver gjort så lidt belastende i det daglige som overhovedet muligt.

De fleste centre har indkøbt Suunto Fitness Solution med henblik på brug i cykelsalen, men systemet kan også med fordel anvendes i spejlsalen til centrets øvrige holdaktiviteter.

For supplerende information om Suunto Fitness Solution, kontakt distributøren FITPartner på tlf. 70 204 234 eller info@fitpartner.dk