Mere end 200 brugere her fra portalen sendte deres ansøgning om at blive vores næste forvandlingsprojekt. Nu kan du møde den heldige vinder og løbende følger hendes fremskridt her på siden.

Forvandlingsprojekt: Det er bare mig

Sådan lød overskriften på det brev vi modtog her på redaktionen, fra Jennifer, der de næste tre måneder er vores nye forvandligsprojekt. Og hun fortsatte:

”Hej Fitnews og Steen Broford

Jeg er en kvinde/pige på 41 år der bor alene med mine 2 dejlige drenge på 11 og 18 år. Jeg har som mor til 2 drenge drønet rundt til fodbold i mange år, men nu er ungerne blevet så store så de klare træningen selv og det giver jo bare kvalitetstid til mig. For et par mdr siden besluttede jeg mig for at nu skulle jeg gøre noget godt og værdifuldt for mig selv. Min arbejdsplads har netop bygget det “fedeste”motionsrum med spinningcykler og styrketræningsmaskiner, frie håndvægte osv.

Og det har motiveret mig…

Jeg har trænet 4 gange om ugen i 1 1/2 mdr. og er blevet hel vild med styrketræning. jeg har tabt 4 kilo og kan mærke at min fysiske og ikke mindst psykiske krop har fået det meget bedre. Det er for mig et boost af velvære og følelsen af at jeg er igang med at gøre noget godt for mig selv og min krop er bare dejlig, hvilket jo også gør at jeg bliver et dejligere/gladere menneske og mor at være sammen med.

Jeg købte for et par mdr. siden Steen Brofords dvd “forny dig selv på 90 dage” Jeg har nok set den 1000 gange. Den motivere mig, lære mig at sætte mål og inspirere mig . De forvandlinger som Vivian, Nini og Christina har gennemgået er fantastiske. Jeg tjekkede Steen Brofords hjemmeside ud fordi min store drøm er at få en personlig træner som virkelig ved hvad der skal til for at motivere andre men til min stor ærgelse så jeg at det ville koste mig mange mange penge at få mit ønske opfyldt.

Mit største ønske:

Er at være en af de heldige som i udtager til forvandlingsprojektet. Jeg har som mål at tabe mig yderligere 7 kilo. Mit mål er en veltrænede krop med synlige markeringer. Jeg syntes det er super flot når en kvinde er veltrænede. Jeg er top motiveret til at se hvad jeg gøre for min krop og mig selv men syntes jeg mangler professionel vejledning og nye træningsmuligheder og nye inputs.

Jeg er 169 høj og vejer 67 kilo

At Jennifer allerede havde taget de første skridt på egen hånd, var en stor del af årsagen til at det netop blev hende, som vi valgte ud. Det vidste først og fremmest et oprigtigt ønske om forandringer. Og netop Jennifer generelle problemstillinger omkring træningen, var også noget som mange andre brugere ville kunne nikke genkendende til.

Den 5 februar mødtes Jennifer for første med vores forvandlingscoach Steen Broford og der blev lagt en strategi for forløbet. Ligesom Jennifer fik udarbejdet et træningsprogram baseret på styrketræning 4 gange ugenligt, samt supplerende powerwalk.

Alle øvelser i programmet blev gennemgået intensivt, så Jennifer var helt sikker på udførsel og ikke mindst blev der vist eksempler på hvordan tiden i træningslokalet kunne udnyttes mest effektivt.

Dernæst fik Jennifer udleveret nogle håndgribelige retningslinier for hvordan hun kunne spise mest hensigtsmæssigt under forløbet.

Du kan følge Jennifer forløb med jævne mellerum og hører hendes egne beretning om hvordan rejsen imod målet går.

Her er følger Jennifer beretning efter de første 14 dage:

”Jeg har valgt at gå efter fysiske forandringer fordi jeg ganske enkeltvar blevet for tyk og inaktiv. Vægten rundede de 70 kg isommers og fritidenforegik efterhånden mest indendørs foranfjernsynet. Jeg havde tidligere tabt mig 8 kg ved styrketræning og ved at rulle landevejene tyndt på rulleskøjter, så jeg vidste at det var det jeg skulle igen. Jeg er dybt taknemlig og lykkelig for at jeg er blevet valgt til det her projekt.

Det har altid været min drøm at få en personlig træner, som i den grad ved hvad det handler om når man skal opnå et vægttab og samtidig styrke sin krop. Mit mål erat tabe mig så jeg vejer 58 kg men mest af alt er mit mål at styrke min krop, få musklerne frem, se veltrænet og sund ud. Jeg har tidligere oplevet hvad træning gør ved ens fysiske og psykiske velvære. jeg føler mig bare godt tilpas, har meget mere energi og overskud i hverdagen. At lære at spisesund mad erfor migikke det store problem for jeg elsker at spise sundt, det kræver selvfølgelig lidt mere tid i køkkenet med at hakke og snitte, men der er altså og en fed tilfredsstillelse i at stå og lave noget mad jeg ved der er godt for mig og min krop. Jeg er ikke i tvivl om at jeg nok skal nå mit mål.

Der er nu gået 14 dage, hvor jeg har trænet/spist efter Steen´s principperog værktøjer. Det er bare gået fantastisk godt. Jeg spiser sundt og husker især mine mellemmåltider, hvilket har resulteret i at jeg har fået mere balance i min krop,Jeg kan mærke at min krop fungere bedre. jeg er meget mere frisk og aktiv,min mave fungere pludselig meget bedre.

Jeg har helt tjek på mit program og har endda øget mine belastninger på flere af øvelserne.

Jeg ved jeg har tabt mig og når jeg kigger mig i spejlet kanjeg se forandringer på kroppen, og er overrasket over at det kan ske på kun 14 dage.

Du kan se mere om strategierne bag ”Forny dig selv på 90 dage på www.broford.dk