Den nordiske træningskæde SATS blev onsdag noteret på Oslo Børs.

Cirka 30 ansatte i SATS tog deres løbesko på tidligt onsdag morgen i Nydalen, Oslo. Målet var Oslo Børs. Klokken 9 ringede CEO, Sondre Gravir og CFO, Cecilie Elde med klokken på Oslo Børs.

“Børsnoteringen er et nyt kapitel i en allerede spændende historie, og i dag startede vi kapitlet på en ekstraordinær og uforglemmelig måde – ved at løbe til Oslo Børs,” siger Sondre Gravir, CEO hos SATS.

De godt opvarmede medarbejdere samledes for at ringe med klokken ved børsens åbning kl. 9 onsdag 23. oktober. Foto: Ole Berg-Rusten/NTB Scanpix

Sondre understreger, at SATS’ ambition og strategi vil videreføres efter børsnoteringen.

“Vi vil fortsætte med at gøre folk sundere og gladere. Vi arbejder hver dag for at få folk op af sofaen og opfordrer i stedet til fysisk aktivitet, og det vil stadig være vores førsteprioritet. Børsnoteringen er ikke et finansielt sprint, men en del af et lang-distanceløb for at bygge videre på SATS som Nordens største aktør indenfor træning og sundhed,” siger Sondre Gravir.

SATS Group-aktien blev introduceret til 23 NOK pr. aktie og løb resten af dagen lidt nedad – som det sker for mange nye aktier – for at ende på 21,71 NOK.