Efter succesfulde åbninger i København og Odense slog REPEAT den 15. september dørene op til deres nye center på adressen Sønder Allé 11 i Regina-bygningen i Århus. Lokalerne er på 1.500 m2 og består blandt andet af den gamle biografsal fra Regina Teatret.

Bag det nytænkende koncept står Rasmus Ingerslev, som tidligere har bragt både fitness dk og Fresh Fitness til byen. Han garanterer en oplevelse, der er anderledes end hvad man normalt forventer af et fitnesscenter.

Regelmæssige events som ”Bubbles & Squat”, hvor der serveres champagne og ”Coctails & Kettlebells”, hvor der serveres cocktails, alt sammen til musikken fra en live DJ skal være med til at understrege, at REPEAT er mere end træning. Det er livsstil.

Derfor vil der også være arbejdsstationer, sund mad fra the Protein Kitchen og friskbrygget kvalitetskaffe. REPEATs ambition er at skabe en ramme, som får medlemmerne til at føle, at de hører hjemme og giver dem lyst til at træne.

REPEATs facade på Borups Allé i København. arkivfoto: REPEAT

Centret vil være døgnåbent med personale i dag- og aftentimer, og man får et bredt udbud af konditionstræning og styrketræning med frie vægte og maskiner. Der vil også være større arealer til funktionel træning, samt separate og særligt indrettede områder til blandt andet virtuelt baseret body/mind træning, boksetræning samt et ’booty area’.

Rasmus Ingerslev har 20 års erfaring fra træ­ningsbranchen og har selv trænet i 30 år. Den passion for træning og erfaring fra fitnessbranchen, lover han, vil skinne igennem.

”REPEAT indeholder det bedste af den inspiration, jeg har hentet fra ind- og udland over de sidste mange år. Vi har tænkt på alle detaljer i indretning og udstyr, og hvordan vi skaber den bedste oplevelse generelt,” udtaler Ingerslev.