Playitas-luftfotoDen kanariske regering har netop præmieret Playitas, Apollo sports- og familieresort, med den mest prestigefyldte turismepris på De Kanariske Øer ”Medal of Tourism Excellence”.  Valget faldt på Playitas, da resortet bidrager væsentligt til at udvide turismemulighederne på Fuerteventura med ”Aktiv Turisme”, lød det i argumentationen.

 

Det første sportresort, der modtager prisen

Prisen ”Medal of Tourism Excellence” til Playitas er en flot cadeau til Apollos relativt nye sportsresort, som åbnede i 2009, og desuden er det første sportsresort, der modtager den.

Herudover er det en flot anerkendelse til kommunen Tuineje, som Playitas fysisk ligger i. “Mere end 75 % af de ansatte på resortet kommer fra lokalområdet, og både de og vi i Apollo er mere end stolte over tilkendegivelsen”, udtaler Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef i Apollo.

 

OL-deltagere og andre professionelle træner på Playitas 

Playitas danner rammen om mange professionelle sportsudøveres træning både før, under og efter vigtige sportsbegivenheder. Senest har Playitas indgået aftale med den svenske Olympiske Komité om, at de svenske deltagere til OL i 2016 træner i respektive discipliner på netop Playitas.

Team Saxo Bank har cykeltrænet på Playitas i flere år, ligesom triatleterne Rasmus Henning fra Danmark og Lisa Nordén fra Sverige både træner på Playitas og har deltaget i Challenge Fuerteventura, som har sit udspring og målområde på Playitas. Rasmus Henning har vundet Challenge Fuerteventura to gange og boet på Playitas med sin familie i en længere periode.

Også svømmeren, Lotte Friis, svømmetræner på Playitas, da det olympiske bassin giver optimale svømmetræningsbetingelser. Playitas er desuden et benyttet sports- og familieresort for ganske almindelige skandinaviske familier og par, som holder ferie, hvor afslapning, varme og træning går hånd i hånd.

 

Et sportresort med faciliteterne i orden 

Playitas åbnede som sportsresort i 2009 og omfatter blandt andet en olympisk pool med et 50-meter bassin, et stort fitnesscenter med Nautilus-maskiner, en stor udendørs fitnesspark, en række tennisbaner og et cykel-center. En nyåbnet spa bidrager til velværen på resortet. Apollo sender cirka 18.000 til Fuerteventura hvert år med hovedparten til Playitas.

Prisen ”Medal of Tourism Excellence” blev stiftet grundlagt i 2008, og Playitas er det første sportsresort, som har modtaget den.