Danmarks tredjestørste arrangør af OCR-løb – Evolution Race har fået nye ejere. Evolution Race fortsætter under samme parole “Become a Predator”, og målet er stadig at levere udfordrende OCR-løb på det danske marked, hvor alle kan dyste med.

“Vores mål er at bygge på den platform, som Thomas Dybro gennem de seneste år har skabt. Vi fortsætter sæsonen 2019 med nye forhindringer og ser allerede nu frem til en endnu stærkere sæson 2020 – endnu flere nye forhindringer og nye løbskoncepter,” lyder det i en pressemeddelelse fra det nye team bag Evolution Race.

Det næste løb i rækken er OCR Stafetten 1. juni på Glostrup Atletik Stadion. Billetterne er sat til salg.

Det nye team er Christian Gösta, Freddy Hejgaard og Katrine Stevnhoved. De er erfarne OCR-løbere med race-erfaring fra både ind- og udland på alle distancer og fra alle elementer, en EM titel og to VM kvalifikationer.

“Vi ved, hvad der skal til, for at et løb er fedt når man er nybegynder, rutineret eller veteran. Det OCR community der er i Danmark, vil vi gerne bakke op om og gerne bidrage til så danske atleter vedbliver at skabe topresultater ved internationale events. Alle har vi erfaring med afvikling af events og større begivenheder, så deltagerne kan roligt koncentrere sig om at levere resultaterne. Vi skal nok levere rammerne,” lyder det fra teamet.

Evolution Race vedbliver at udfordre, forbedre og gøre deltagerne stærkere fysisk såvel som mentalt.

Tidligere ejer Thomas Dybro udtaler:

“Tak til alle jer der har været en del af Evolution Race. Tak for deltagelse, support og opbakning. I er kommet med verdens fedeste energi. I 2013 overtog jeg stafetten fra David Koch Mouritzen, og det er nu på tide at give den videre. Jeg er sikker på at min baby er i gode hænder hos det nye team, og jeg glæder mig til at se den vokse til helt nye højder. I har virkelig noget at glæde jer til!”

Se de kommende løb på Evolutionrace.dk.