ny-konkurrenceKonkurrencen kommer til at hedde Natural Power Fitness, og der er tale om et helt nyt koncept.

Der bliver konkurreret i tre katagorier:

– Natural Power Fitness

– Natural Body  Building

– Natural Bikini Fitness

Det er den tidligere vinder af Mr. Fitness, Henning Kristensen, der står bag den nye konkurrence og han skriver i en pressemeddelelse at: “ Det er mig en stor fornøjelse at kunne meddele, at det endelig er lykkedes at få etableret en naturlig fitness- og bodybuildingkonkurrence på dansk jord.”

Henning har oprettet et forbund for naturlig fitness og bodybuilding, der har fået navnet DNFF. og forbundet har blandt andet en vison om: “…at gøre naturlig fitness og bodybuilding prestigefyldt og få almen anerkendelse i medier og den brede befolkning.”

Ved de nye naturlige fitness- og bodybuildingkonkurrencer, bliver deltagerne testet gennem såvel urinprøver som med løgnedetektor, og kravet til atleterne er, at de har været dopingfri i mindst 7 år.

 

Første konkurrence i DNFF bliver afholdt på Værket i Randers den 14 juni 2014 og du kan se mere på: http://www.bestrong.dk/naturlig-fitness-og-bodybuilding-konkurrence-danmark/?utm_source=BESTRONG+nyt&utm_campaign=a7835c042e-BESTRONG_4311_14_2013&utm_medium=email&utm_term=0_f4c8078147-a7835c042e-215668194