Opmuntring af medlemmer til at deltage på holdtimer og få nye venner i fitnesscenteret kan være nøglen til at øge indtægterne, ifølge en ny rapport fra Mindbody.

Data, som management software firmaet har indsamlet, viser, at 50% af dem, der træner regelmæssigt (mindst en gang om ugen), er mere motiverede, når de har en træningpartner, mens 15% siger, at det var det sociale element omkring træningen, de fandt mest motiverende.

Mindbodys undersøgelse viste også, at mere end halvdelen (58,9%) finder et sted at træne via en anbefaling fra en ven.

Resultaterne understøttes af en separat undersøgelse af sociale fordele, der fremhæver, hvordan det af besøge et fitnesscenter med det formål at møde nye mennesker hurtigt kan blive en del af en social rutine.

Denne undersøgelse viser også, at holdtræning og henvis-en-ven-ordninger er en af de bedste måder for fitnessudbydere til at forbedre retentionsraten.

Mindbody-undersøgelsen viser også, at mere end en tredjedel af (34%) “forsøger hårdere”, når de træner sammen med andre, hvilket giver langt mere effektiv træning, mens 57% siger, at de har det sjovere, når de træner sammen med andre.