Fitness Coaching Forside 2014Ny Fitnessbog – Fitness Coaching motivation og metodik

Marina Aagaard, har skabt en spændende inspirationsbog til personlige trænere, fitnessinstruktører, fysioterapeuter, vejledere inden for motion og sundhed samt idrætsundervisere og -studerende og andre med interessere for motivation og vedholdenhed i fysisk træning.

Og forfatteren formår, i en let læst form at formidle væsentlig viden omkring vaneændring, motivation og kommunikation, på en tilgængelige og oplysende facon.

I en tid hvor alt for mange er fysisk inaktive og ikke mindst i en tid, hvor alt for mange af de, der starter med træning, falder fra. Giver denne bog masser af brugbare metoder til planlægning og formidling af mere motiverende fitness samtaler og prøvetimer, den første træning eller programlægning. Alt sammen med fokus på at tilgangen og vedholdenheden hos fitnesskunderne og – til fordel for, trænere, fitnesscentre og samfund.

Bogen er skrevet med henblik på daglig praksis med ønsket om at have en dansk fagbog med specifikke fitness coaching metoder baseret på både teori og praksis. Og er den første fitnessbog, der giver specifikke redskaber til at modvirke det store frafald i fitnesstræning.

Bogen kommer med vores varmeste anbefalinger og giver alle der arbejder med klienter adgang til, at stille de rigtige spørgsmål … og besvarer dem undervejs.

Fakta:  Fitness Coaching motivation og metodik – succes og vedholdenhed i fitness og personlig træning af Marina Aagaard

Sideantal: 224. Gennemillustreret. Farve.
Vejledende udsalgspris: DKK 198. Fås hos gode (net)boghandlere.