Henning Kristensen var igennem en årrække Danmarks bedste mandlige fitnessatlet. Først vandt han Mr. Fitness 3 gange.

Efterfølgende satte han verdensmesterskabet i fitness som sit næste mål, en titel han han vandt i 2002.

Senere beviste Henning, at alder blot er et tal ved genvinde titlen som Mr. Fitness for fjerde gang som 40-årig.

Igennem hele sin karriere har Henning Kristensen har været en forkæmper for et dopingfrit fitnessmiljø, uden brug af anabolske steroider og andre former for doping.

Hans nye Bog ”45natural” er spækket med inspirerende billeder og et godt bevis på hvor langt, man kan nå uden ulovlige hjælpemidler.

 

”Jeg håber den vil inspirere endnu flere til at investere mere i deres krop. Naturligvis uden brug af steroider og doping, og dermed opnå det mentale overskud i hverdagen som en aktiv livsstils giver” fortæller Henning Kristensen og fortsætter:

“”45natural” er en coffee tablebog med krops- og fotokunst, krydret med citater og livsstilsfilosofier. Og jeg håber at læserene får en æstetisk oplevelse for øjet og en inspirerende, reflekterende rejse for sjælen.

 

Henning holder release reception i Aarhus på IL Cafe d. 26 oktober kl. 18-21 og på Fitness Festivalen i Virum d.27-28 oktober. Her vil det være muligt at købe bogen til introduktionspris på 199 kr. og samtidig få en god snak samt et signeret eksemplar af Mr. Fitness selv. Se mere eller bestil den nu på www.45natural.dk