PreviaSundhed er vokset eksplosivt og har nu opkøbt to virksomheder, Vitao samt Sport og Fitness Sundhed, fået to nye, store kunder, og har oprettet to nye afdelinger. PreviaSundhed forsætter dermed sin målrettede udvikling som Danmarks mest seriøse udbyder af medarbejdersundhed.

Der er al mulig grund til begejstring i PreviaSundhed, der er en af landets førende udbydere af medarbejdersundhed. På blot fem måneder er virksomheden vokset til at være en af landets største virksomheder inden for medarbejder- sundhed og sundhedsledelse.

Sammen med sit søsterselskab i Sverige er PreviaSundhed Nordens største og mest ambitiøse leverandør af medarbejdersundhed. Tryghedsgruppen, der står bag, har investeret i en række virksomheder inden for tryghed og sundhed i hele Skandinavien.

– Vores ambition er at blive danske virksomheders og arbejdsgiveres foretrukne partner, når det gælder sundhedsledelse. Sundhedsledelse er et vigtigt element i at sikre engagerede og sunde medarbejdere og forebygge sygdom. Vi er eksperter i at engagere og motivere folk i deres egen forebyggelse dér, hvor de kommer næsten hver dag – nemlig på arbejdet, fortæller Rasmus Bie-Olsen, adm. direktør i PreviaSundhed. – Hvis man som virksomhed vil have succes med medarbejdersundhed, kræver det en seriøs samarbejdspartner, der kan tænke og levere hele løsningen igennem fra behovsafdækning, motivation og sundhedsprofiler over motion, rådgivning og behandling til effektmålinger og rapportering.

Stærkere med sundhedsopkøb

De to virksomheder, Sport og Fitness Sundhed og Vitao, som PreviaSundhed netop har opkøbt, skal tilføre nye tværfaglige metoder og medvirke til at udnytte viden om sundhed endnu bedre.

– Vi har opkøbt to virksomheder, som vi synes, er de bedste på deres felt i Danmark, siger Jimmy Trolle, kommerciel direktør i PreviaSundhed. – Fremover vil vi kunne tilbyde den tværfaglige succes, Sport og Fitness Sundhed har opbygget med at kombinere fysioterapi, kiropraktik, massage og zoneterapi, og med opkøbet af Vitao har vi taget et vigtigt skridt i retningen af at blive de absolut bedste på den elektroniske del af sundhedsmarkedet.

PreviaSundhed har sammen med Vitao opbygget et portalsystem, hvor en virksomhed kan tage temperaturen på den samlede sundhed og motivation blandt medarbejderne, og hvor den enkelte samtidig kan se, hvad der skal til for at styrke deres egen sundhed.

Nye kunder og afdelinger

Trods krisestemning generelt i samfundet er det også lykkedes PreviaSundhed at udvide medarbejderstaben til over 200 og få to, nye, store kunder . Sønderborg Kommune og Vesthimmerlands Kommune har valgt at gøre brug af PreviaSundheds sundhedstilbud.

Derudover er PreviaSundhed flyttet og har oprettet to afdelinger, hovedkontoret i Kgs. Lyngby og en afdeling i Kolding.