Den 31. oktober åbner Palmfitness nyt træningscenter på 2300 m2 i Nørregade – mellem Strøget og Nørreport i hjertet af København.

Manden bag det nye center hedder Marc Palm, og han fortæller, at han længe har haft en drøm om at kaste sig ud som selvstændig efter næsten 15 år i fitnessbranchen – de første mange år i form af instruktør, receptionist og souschef, men de seneste 3 år som centerchef hos fitnessdk i Adelgade.

Som søn af Hans Henrik Palm, har Marc i mange år været med på sidelinjen. Hans Henrik Palm, har arbejdet med fitness-branchen i mere end 30 år og har stået fadder til de to kæder Form & Fitness samt Fitnessdk. Palmfitness er dog Marc Palms eget projekt og risiko – også selv om han ved, hvem han kan spørge til råds, hvis der skulle blive brug for det.

En drøm
“Når man kaster sig ud i sin store drøm, så skal det gøres ordentligt,” fortæller Marc Palm. “Men det betyder også, at der måske er gået lidt OperahusO i den, forstået på den måde, at jeg har haft fingrene i alle detaljerne undervejs,” griner han. “Men til gengæld glæder jeg mig til at vise centeret frem, for det er også blevet nøjagtigt, som jeg gerne ville have det!” Vi skal have stemningen og kvaliteten tilbage i fitnesscentrene, der er gået for meget lavpris i den efter min mening,” siger Marc Palm og tilføjer, “hvem ved, måske kommer der flere som det her”.

Det nyeste udstyr og din egen playlist
Det nye center er klart et besøg værd. Der står naturligvis alt det nyeste udstyr inden for styrke- og konditionstræning med bl.a. løbebånd og cykler m.m. monteret med tv-monitorer, hvor man kan tilslutte sin IPhone/IPod og se/lytte til sine egne favoritter under træningen. Der vil desuden være internet på en række maskiner, så man kan tjekke mails osv., mens man træner. Der vil desuden være DJ til at styre musikken på udvalgte dage/aftener, så man kan få pulsen helt op.

Joe & the Juice og miljøbevisthed
En anden nyhed i centeret er at, JOE & THE JUICE, bliver fast juicebar i centeret. Så depoterne med god samvittighed kan fylde depoterne op efter træning.

Palmfitness har også tænkt miljøet med ind i det nye center. Al belysning i centeret er LED-teknologi, så du møder ikke en eneste halogenspot, når du træner. Det betyder, at centeret kan nøjes med et strømforbrug til belysningen på ca. 1/3 af et normalt fitnesscenter, og da LED ikke afgiver varme på samme måde som almindeligt lys, nedsætter det samtidig strømforbruget til centerets ventilationssystem.

Der er desuden sensorer i træningssalene, så lys og ventilation går i dvale, når rummene ikke bruges. Alt i alt er miljøet tænkt ind overalt i centeret, hvor det er muligt fx er sæbe og rengøringsartikler så vidt muligt svanemærket.