Nick VIndimellem møder man personer i sit liv, hvis historie, budskab og de praktiske redskaber, de tilbyder, har potentiale til at ændre éns livsforløb til et stort eventyr.

Sådan en person er Nick Vujicic. Nick har ingen arme, ingen ben og ingen bekymringer, og han ændrer menneskers liv over hele verden med sin historie, sit budskab og redskaber til, hvordan vi kan leve et liv uden grænser, uanset vores omstændigheder.

Nick er blevet et youtube-fænomen (set af mere end 34 millioner mennesker), han er forfatter til to bøger, rejser over hele verden og taler til tusinder og atter tusinder af mennesker lige fra skolebørn til multinationale virksomheder for at hjælpe dem til at leve et LIV UDEN GRÆNSER.

Nick blev født uden arme og ben. For de fleste ville dette være en stor forhindring, men for Nick er det blevet en udfordring i at triumfere.

Som barn blev han chikaneret, skubbet, gjort grin med og stillet mange spørgsmål af de andre børn. Der var mørke perioder med stor fortvivlelse, men Nick anstrengte sig bevidst for at sejre og drømme stort.

Da han indså, at det handlede om, hvordan han opfattede sin egen situation, forandrede Nick sit livsforløb. Han havde et formål, et kald.

Hans resultater, på trods af sit handicap, er en konstant påmindelse om, at de udfordringer, vi møder i hverdagen, alle kan overvindes. Nick Vujicic vil tilbyde dig et udfordrende ståsted, hvor du kan gøre brug af dine unikke evner og medfødte gaver.

På seminaret LIFE WITHOUT LIMITS guider Nick dig gennem en indsigtsfuld metode til at opnå storhed, uanset den situation du befinder dig i.

 

Sted: Farum Arena – Stavnsholtvej 41 – 3520 Farum

Dato: 22. april 2013 – Kl. 19.00 til 22.00

Du kan bestille din billet her