Tor AndersenProgrammet til årets Fitness Festival Convention er åben for tilmelding og der har været stor interesse allerede fra første dag.

Og de to dage som årets Convention afholdes over Lørdag den 1. og Søndag den 2. november byder da også på masser inspiration og motivation til landets mange instruktører.

Vil du opleve Ultimativ coretræning når det er aller bedst!, så kan vi varmt anbefale, Core eXtreme klassen med en af landets førende kapaciteter Tor Andersen.

Timen er bygget op med både stående, siddende og liggende øvelser. Der benyttes primært egen kropsvægt men der vil også være brug af redskaber såsom vægtskiver og elastikker. På denne time arbejdes der med den mere utraditionelle men meget effektive del af coretræning og der vil på timen med garanti være masser af inspiration  til din coretræning fremover. Effektiv coretræning som aldrig før!

Som en nyhed er der i år også blevet tilføjet en workshop for Personlige Trænere. Denne finder sted Fredag den 31. oktober her er masser af ny viden, at hente for dig der til hverdag arbejder med at hjælpe dine klienter med at nå deres mål.

I år finder årets Convention sted i Dansehallerne, der ligger placeres lige bagved TAP1, hvor der i netop ovenstående dage afholdes årets Anti-Ageing Messe.

Du kan læse mere om årets Convention på: www.fitnessfestival.dk