Medlemmer af engelske fitnesscentre forventer at wearable teknologi og Netflix-lignende træ-ningstjenester kommer til at forandre deres måde at træne på over de næste ti år.

Virtual Reality er helt sikkert en del af fremtiden

Det er overskriften på en undersøgelse bestilt af ukactive og detailkæden Argos, som blev offent-liggjort i efteråret. Undersøgelsen har spurgt mere end 1.000 fitness medlemmer om, hvordan de forventer, at “fitness” vil foregå i 2026.
To tredjedele (66 %) af de adspurgte mener, at de teknologiske fremskridt vil hjælpe med at holde dem “fit”, mens mere end halvdelen tror wearable teknologi vil diktere deres fremtidige træning.

En ud af fem (20%) tror virtual reality vil give dem mulighed for at træne med deres foretrukne atleter hjemme i deres egne stuer, og mere end halvdelen (57%) forventer at benytte sig af virtuelle personlige trænere via tv og computere.
Der er også en forventning til at aktiv rejse bliver mere almindeligt, og én ud af fem (22%) forventer, at der ved siden af cykelstierne på vejene vil komme stier til at løbe og gå på. Og 8% mener, at der om 10 år også vil være droner klar til at tilskynde folk til at løbe eller cykle hurtigere.

Selvom de fleste forudsigelser gik på fitness forbedringer uden for centerets fire vægge, så er der også håb for fitnessudbydere, da et klart flertal (66%) mente, at fitnesscenteret var den bedste måde at holde sig fit på – nu og i fremtiden.

Når det kom til forudsigelser på, hvordan det fremtidige fitnescenter kunne se ud, så omfattede forventningerne sale til anti-tyngdekrafts træning og maskiner, der kan “narre” kroppen til at tro, at den træner.