International Health, Racquet & Sports Club Association (IHRSA) udgav i efteråret deres 2018 IHRSA European CEO Study Report. Baseret på en undersøgelse af mere end 2.600 europæiske faciliteter giver rapporten et overblik over den europæiske fitness-industri set fra administrerende direktører fra førende fitness virksomheders perspektiv.

“Direktørernes tillid til fitnesscentrene er ekstremt høj i Europa”, siger Florian Cartoux, IHRSAs direktør for Europa. “De er meget sikre på de nuværende økonomiske og markedsmæssige forhold for industrien, samt hvordan disse forhold påvirker deres egen virksomhed.”

Rapporten indeholder et europæisk CEO Conviction Index, som fungerer som et barometer for de nuværende og fremtidige forretningsforhold, der påvirker  fitness industrien i Europa.

Overordnet set viser direktørernes Conviction Index på 86, at lederne er yderst sikre på de nuværende økonomiske og markedsmæssige forhold for industrien, samt hvordan de påvirker deres egen virksomhed. Der er også en høj tillid til fremtidens fitness industri i Europa.

Men som det også fremgår af rapporten er tilliden til beskæftigelsesmiljøet en potentiel udfordring for fremtiden. Med en score på 77 er beskæftigelses overvågnings indekset næsten 10 point lavere end det overordnede CEO Conviction Index.

Og de adspurgte administrerende direktører anfører, at rekruttering og fastholdelse af kvalificeret personale i de næste tre år vil være en stor udfordring.

OM IHRSA

IHRSA,
International Health, Racquet & Sportsclub Association er en non-profit
handelsorganisation, der repræsenterer sundheds- og fitnessfaciliteter,
fitnesscentre, kurbade, sportsforeninger og leverandører verden over.