Den engelske Fitnesstøjsleverandør Gymshark har afsløret planer om at åbne et stort trænings- og innovationscenter som en del af deres produktudviklingsplaner.

Firmaet åbner “Gymshark Lifting Club”, der beskrives som et kreativt knudepunkt, som skal kombinere forskning, udvikling og træning i Birmingham senere i år.

Gymshark har udpeget designspecialisterne Oktra til at udforme det mere end 5.000 kvadratmeter store areal, som bl.a. skal omfatte et 2.000 kvadratmeter fitnesscenter, udviklingsareal til den nye Gymshark fitnessapp, et 100-personers auditorium og flere højteknologiske fotostudier.

Stedet, der designes til også at være en base for Gymsharks kreative hold, vil byde på ”unikke zoner til at afprøve og teste nye ideer og produkter”.
I forbindelsen med offentliggørelsen af de nye planer udtalte Ben Francis, Gymshark grundlægger:

”Vi har haft fornøjelsen af ​​at besøge og træne på de bedste gyms i verden. Og i ”Gymshark Lifting Club” vil vi kombinere det bedste fra hvert af disse fitnesscentre for at skabe noget, der vil kan blive det ultimative hjem for alle, der virkelig er interesseret i træning.”