Technogym – en af verdens førende producenter af fitness og wellness produkter, tjenester og digitale teknologier og officiel leverandør til de seneste syv Olympiske Lege – introducerer nu SKILLBIKE, en revolutionerende stationær cykel, som gør det muligt for cyklister, tri-atleter og cykelentusiaster at opleve fornemmelsen af udendørs cykling i et indendørs miljø.

Flytter fornemmelsen af udendørs cykling ind i et indendørs miljø

SKILLBIKE indeholder en række eksklusive funktioner, specielt designet til atletisk performance træning, og er den første indendørs cykel med rigtigt gear. REAL GEAR SHIFT er en unik patenteret løsning, der giver dig mulighed for at opleve dynamikken ved terrænkørsel.

Ved blot at skifte gear, opnår du et effektivt modtræk til den ændring i modstanden, som opstår ved en stigning, og du kan opretholde den rette kadence og opnå maksimal effektivitet, alt imens konsollen viser dit gearvalg i realtid.

Med Real Gear Shift via den unikke MULTIDRIVE TECHNOLOGY er det muligt at skifte fra powerbaserede træningsrutiner til bjergklatrings simuleringer. Hvilket ikke alene forbedrer styrke og udholdenhed, men også samtidigt maksimerer effektiviteten af din indsats på en helt ny og engagerende facon.

Skillbike giver optimal biodynamik

Ved hjælp af SKILLBIKE’s RIDING DESIGN opnår du ikke alene den samme følelse som ved at cykle udendørs, du er også sikret, at bio-mekanikken er som på en udendørs cykel. Rammen og styret er udformet, så du problemfrit kan skifte imellem forskellige kørestillinger som landevejskørsel, tidskørsel og mountainbike kræver.

Hjertet af SKILLBIKE er ROAD EFFECT-system, som simulerer følelsen af at køre udendørs ved at aflæse dit tråd og dine præstationsparametre.

Indoor bike med relevante data i realtid

SKILLBIKE er et digitalt og fuldt interaktivt produkt: Den integrerede 7” LCD-tilsluttet konsol giver dig alle relevante data omkring din ydeevne med realtids feedback på kadence, watt, hastighed, distance, hældning, puls, valgt gear og gearforhold.

Og ved hjælp af PEDAL PRINTING teknologien tilbyder SKILLBIKE også tilbagemelding omkring cirkulariteten og symmetrien af dit tråd i forskellige gear, så du kan overvåge din indsats og øge effektiviteten af denne.

Pre-designede træningsprogrammer booster din cykeltræning

SKILLBIKE indeholder også en bred vifte af træningsprogrammer, målrettede træningspas og ruter, som passer til dine mål. Samt testprogrammer der kan hjælpe dig med at

fastslå din træningstilstand, og udfra dette vælge det bedste træningsniveau for dig.

SKILLBIKE er integreret med STRAVA, GARMIN og ZWIFT for at bibeholde din motivation på vejen mod dine mål.

Ideel til gruppetræning

SKILLBIKE er også ideel til gruppertræning i fitness centeret. Med SKILLBIKE kan du tilbyde dine kunder to forskellige, men meget engagerende klassetyper: Race og Performance.

Den professionelle app SKILLBIKE™ tillader instruktøren at forberede timens indhold på forhånd, hvilket sikrer effektiv og problemfri afvikling.