Tæt på en million danske fitness medlemmer står som minimum frem til 13. april uden adgang til deres centre på grund af Corona-epidemien. Det kan påvirke både deres fysiske og mentale helbred negativt. Derfor tilbyder fitnesskæden Repeat nu gratis adgang til en ny app, som er et fitnesscenter i lommeformat.

“Vi er som alle andre virksomheder hårdt ramt, men i svære tider handler det om at se ud over egen næsetip og bidrage med det man kan. Og vi kan fitness. Vi ved hvilken positiv forskel det gør for både kroppen og humøret at træne. Den forskel er der brug for. Nu mere end nogensinde”, udtaler Repeats bestyrelsesformand, serie-entreprenøren Rasmus Ingerslev.

Corona-epidemien er en krise af et omfang, vi ikke har set før. Og ser man på hvordan kriser rammer mentalt, så har de samme effekt som sorg. Man kan derfor nemt havne i depression, hvis man ikke gør noget aktivt. Og for en stor del danskere er træning netop det værktøj de bruger til at holde humøret højt og helbredet i top. Derfor tager man mere end håndvægte og kondicykler fra de danske fitnessmedlemmer, når man lukker alle centre.

“I dagene op til vi frivilligt lukkede vores centre fik vi et hav af desperate henvendelse fra vores og andre centres medlemmer. De ville vide, om vi lukkede ned. Og det er vi nu tvunget til for både medlemmers og personales sikkerhed. Men efter vi nu har lanceret vores nye app, betyder det heldigvis ikke, at vi ikke kan levere træning”, fortæller Rasmus Ingerslev.

Efter at have arbejdet i døgndrift for at færdiggøre appen, der har været måneder undervejs, blev den lanceret til Repeats egne medlemmer sidste uge – og nu er den altså frit tilgængelig for alle motionslystne danskere.

Repeats nye app serverer øvelser gratis til danskerne. Foto: Repeat.

Appen kan generere træningsprogrammer med videoinstruktion, der tager højde for den enkeltes mål, niveau og tid til rådighed. Samtidig er det muligt at streame on demand-holdtræning, som fx. yoga, pilates, styrke og kondition fra nogle af de førende udbydere i verden.

Interesserede skal en tur forbi www.repeat.dk for at registrere sig og kan derefter hente appen i enten App Store eller på Google. Den er indtil videre gratis til rådighed, så længe de danske fitnesscentre er lukkede.