FF2013_headSå er det i denne weekend, at Farum Arena danner rammerne om årets aktive event Fitness Festival 2013.

 

Hent inspiration på messen

Den store Hal 1 er i år lidt af et overflødighedshorn af inspiration. Her præsentere mere end 40 udstillere en række spændende produkter, og de nyeste trends i branchen.

I år byder messehallen også på en showscene, hvorfra du som besøgende kan opleve en række shows fra bl.a. Les Mills, Masala Bhanga, Xercise Lab og Swingtime. Samt foredrag af bl.a. Henrik Duer og Raz Spa.

Entré på messen koster kr. 50,- men du kan som Fitnews.dk-læser komme ind ganske gratis. Klik blot på dette link: http://fitnews.dk/nyhedsbrev/

 

Convention med 43 klasser og 10 foredrag

På convention delen kan du hente masser af inspiration og ny viden, fra en række internationale og nationale topnavne.
 Her kan du frit vælge imellem de mange muligheder, og deltage for henholdsvis kr. 495,- eller kr. 595,- afhængig af om du vælger, at deltage én eller begge dage.

Du kan se hele det store program på www.fitnessfestival.dk, hvor du også kan tilmelde dig.
 Men skynd dig, der er kun et begrænset antal pladser tilbage.

 

Survival of the fittest

Udenfor Farum Arena finder du i år en forhindringsbane på 1000 meter. Her kan alle, der elsker, at arbejde med maxpuls udfordre deres fysiske formåen maksimalt. På banen skal deltagerne igennem 10 forskellige udfordringer, der alle er skabt til at presse dem på råstyrke, udholdenhed, kondition, koordinerings og balanceevne.

Vil du deltage her, så koster det kr. 175,- og du skal tilmelde dig på www.fitnessfestival.dk – Der er diplom til alle der gennemfører og et gavekort på kr. 2.500 i kosttilskud til hurtigste mand og kvinde. Ønsker du blot, at se de andre kæmpe og svede, så er der gratis adgang for alle besøgende på messen.

 

Kettlebell level 1: Tag uddannelse og få Diplom  

Udover årets sjoveste convention, en række spændende foredrag, og et stort udstillingsareal, så byder årets Fitness Festival også på muligheden for, at få papir på din kunnen.

For i samarbejde med Fitness Institute, tilbyder Fitness Festivalen dig muligheden for, at  tage Kettlebell uddannelsen level 1 (kettlebell practitioner).
 På denne intensive 2-dages workshop får du den fornødne viden, der omhandler træning med kettlebells.

Det betyder, at du får indsigt i de bedste øvelser, lærer den korrekte udførelse, lærer instruktionsteknik og på den måde får du optimeret din egen træning, og er efter kurset godt på vej til, at kunne lære fra dig til andre.

Du behøver ikke nogen forudgående kundskaber for, at deltage på holdet – under kurset giver vi dig al den viden, der skal til for, at blive en succes indenfor feltet. Prisen er kr. 1.800,- og du kan tilmelde dig på: www.fitnessfestival.dk