Trenden med aktiv ferie og retreats er i hastig vækst. Mennesker, der træner til hverdag, vil gerne fortsætte træningen på ferier og have tilføjet nye elementer til deres træning under ferieophold, hvor der er plads til fordybelse.

Ferie handler ikke længere blot om sol, sommer og afslapning, så derfor er det vel ganske naturligt, at folk i stigende grad søger noget unikt – noget der kan ændre deres livskvalitet.

Udbuddet af de mange forskellige retreats har trods mange forskelligheder det til fælles, at de oftest er designet til at give dig mulighed for at opleve noget, du aldrig har oplevet før, og at få et frirum fra hverdagslivets kaos.

Og netop retreats er vel også at opfatte som det direkte modstykke til de mange “all inclusive”-tilbud, der har en tendens til at tilskynde til usund adfærd som at overspise og drikke.

I tråd med den udvikling planlægger den amerikanske fitnessudbyder Equinox en lancering af skræddersyede luksusrejseoplevelser.

Tilbuddet er en del af Equinox’ udvidelse af deres globale mærke, der udover luksus-fitnesscentre også fremover vil omfatte rejseaktiviteter, samt åbningen af Equinox Hotels i New York i foråret 2019.

I forbindelse med offentliggørelsen af deres planer udtaler kædens direktør, Harvey Spevak:

”Equinox er allerede globalt anerkendt for at tilbyde vores medlemmer fordybende oplevelser inden for vores centres fire vægge, så vores satsning på rejser er en naturlig – og næsten uundgåelig – udvidelse af vores holistiske tilgang til aktiv livsstil.”

Equinox satser på at tilbyde oplevelsesrejser til medlemmer, der ønsker at udforske nye destinationer og optimere deres sundhed undervejs.

Equinox vil bl.a. tilbyde tilpassede koncepter og by-retreats, og udbuddet vil variere imellem alt fra fysisk intense eventyr som en etiopisk rejse, der følger i eliteløbernes fodspor, over alpine vandreture, til regenerative og mindfulness udflugter til udsøgte lokaliteter som f.eks. Indien.