Af Per Andreasen

Medlemmerne har talt, og fitnesskæden Equinox har lyttet.

95 % af Equinox’ medlemmer gav i en rundspørge udtryk for, at de ville bo på et hotel ejet af Equinox, hvis det fandtes.

Det lå godt i tråd med det mønster, kæden allerede så tilbage i 2007. Der var en klar tendens til, at medlemmerne bookede hoteller tæt på Equinox-centre, så de kunne træne, selvom de var hjemmefra.

Derfor annoncerede kæden i marts 2019, at den ville åbne et hotel i samme bygning som sit nye hovedkvarter midt på Manhattan i New York.

Nu er hotellet åbnet. De første gæster får blandt andet mulighed for at vælge personlig træning eller SoulCycle timer som bonus under deres ophold.

2.500 trin fra top til bund og gode forhold for at løbe om kap uden at støde ind i hinanden. Foto: Equinox Hotels.

Mørkt, stille og køligt

Gæsterne bliver lovet den bedste restitution på hotellet. Derfor er mantraet for værelserne “Dark. Quiet. Cool.”

Med inspiration fra private boliger er der sørget for total lydisolering, nyudviklede mørklægningsgardiner og integreret teknologi for “nem personalisering”.

Hotelværelserne er gjort lyd- og lystætte for at give den bedste søvn. Foto: Equinox Hotels

Sengene er forsynet med temperatur-regulerende fibre, og du kan få hjælp til bedre søvn af en Equinox Sleep Coach.

Minibaren skulle efter sigende rumme i omegnen af 70 nærende fødevarer, kosttilskud, kondomer og massageolie.

Hotellet har også sygeplejersker ansat til at give dig et væske med drop, hvis du på den ene eller anden måde kommer til at give den for meget gas.

5.500 kvadratmeter træningscenter

Der er selvfølgelig også et gigantisk træningscenter på hotellet – Equinox’ center nummer 100 (i USA).

Centeret er på godt 5.500 kvadratmeter inklusive udendørs saltvandsbassin til svømning, et ikonisk trappetårn til løb og 2.300 kvadratmeter spa med cryoterapi og infrarød sauna.

Equinox Hotels New York City består af 212 værelser fordelt på 14 etager. Equinox’ hovedkvarter flytter ind i bygningens nederste 23 etager, mens de øverste 55 er ejerlejligheder.

Hvis du vil opleve et Equinox Hotel, kan du indtil videre kun gøre det i New York. Men allerede senere på året åbner det næste i Seattle. I 2021 har Equinox Hotels planer om at åbne i Houston og Los Angeles. I 2020 kommer turen til Chicago.