messeFitness Festivalen bliver slået sammen med Anti-Aging Messen

Tiden – hvor hvert et lille produkt har sin egen messe er ved at være forbi
I hvert fald hvis man spørger Michael Schewitsch, messearrangør gennem 14 år og ansvarlig for bl.a. Anti–aging messerne.
”Der er flere og flere messer, der har måtte smide håndklædet i ringen. Sidst har Femina messen givet op – det kan simpelthen ikke løbe rundt. Der er for mange tilbud hver weekend, og der skal altså noget volume til, for at det kan betale sig. Det gælder både på udstillersiden og for besøgstallet,” siger Michael Schewitsch.

Kigger man på udlandet og særligt vores allernærmeste naboer, er tendensen den samme. I Norge har man allerede igennem et par år afholdt en tilsvarende supermesse under navnet ”Health, Fitness & Beauty” med over 300 udstillere og næsten 20.000 besøgende.
Antiagingfairscandinavia (AAFS) har taget konsekvensen og derfor taget initiativet til den første supermesse i Danmark indenfor skønhed og velvære. Messen hedder ”Anti–aging, Fitness, Wellness & Skønhed 2014” og samler alle respektive industrier, der alle er i voldsom vækst, under et tag.

Steen Broford fra Fitnews, der er ansvarlig for Fitnessfestivalen, synes også det giver god mening: ”Fitness dyrkes i dag af mere end 750.000 danskere, der alle har en ting til fælles – et ønske om at have det bedre og se bedre ud. Jeg ser en rigtig god synergi i sammenlægningen, og en supermesse af denne kaliber skaber større synlighed og gavner alle parter.”

”Vi har lavet en strategisk alliance med Danish Beauty Award, slået os sammen med Fitness Festivalen og udvidet med wellness og skønhed,” siger Michael Schewitsch og fortsætter: ” Det giver rigtig god mening, da alle segmenter henvender sig til samme målgruppe. Og sammen står vi alle meget stærkere, og publikum får en større og mere helstøbt oplevelse. Det er en win–win situation.”

Anti-agingbegrebet favner alt det nye inden for restylane, plastikkirurgi, privathospitaler, botox m.m.. Fitnessdelen omhandler fysisk forebyggelse, de nyeste trends og tendenser inden for udstyr og beklædning, såvel som kost og sundhedsoptimering. Wellness leverer spa og velvære, og skønhedsdelen supplerer med de nyeste trends inden for cremer, hår, hud og negle — altså et total-udbud.

 

Convention rykker til Dansehallerne

Navnet Fitness Festival bibeholdes på conventiondelen, men også her sker der meget nyt og spændende i år. Årets Convention bliver afholdt i Dansehallerne, der ligger lige bagved TAP 1, og som byder på nogle helt fantastiske og meget autentiske undervisnings-lokaler. “Flytningen til Dansehallerne giver os ikke alene nogle helt fantastiske undervisnings-rammer, men det imødekommer også en efterspørgsel fra mange af brugerne om at få conventiondelen ind til København,” fortæller Elisabeth Dalsgaard, der er ansvarlig for conventiondelen. Og både Elisabeth og Henrik Duer, der varetager de mange fagrele-vante foredrag, kan da også samstemmende berette om, at årets program bliver endnu større end foregående år. Samtidigt giver den ekstra dag, som årets messe og convention strækker sig over, også mulighed for at give deltagerne endnu flere oplevelser. Og som en nyhed vil der f.eks. i år være en hel dags workshop målrettet til personlige trænere. Det store program vil blive offentliggjort på hjemmesiden den 1. maj, og fra samme dato bliver det ligeledes muligt at tilmelde sig.

Den nye supermesse med det lange navn ”Anti–aging, Fitness, Wellness & Skønhed 2014” løber første gang af stabelen den 31. oktober – 02. november i TAP1 i de gamle Carlsberghaller i København.

Se mere på

www.antiagingfair.com

og www.fitnessfestival.dk