Poul DuvillDet er ikke underligt, at man fra Fitness Festivalens side betragter det som lidt af et Scoop, at kunne præsenterer, motionsboksningens Grand Old Man, Poul Duvill, på programmet. Søndag den 29. september klokken 12.45 er han på programmet med timen Box til you drop. Og på denne klasse vil manden, der om nogen har introduceret begrebet motionsboksning på den danske scene, præsentere en klasse sprængfyldt med årtiers “hands on” visdom og tips of the trade. Som deltager vil du blive udfordret på kondition, styrke og koordination, så medbring et ekstra håndklæde.

 

Om Poul Duvill

Poul var som aktiv såvel dansk junior og senior mester. Han har trænet og været i ringhjørnet for verdensklasse atleter som, bl.a. Jimmy og Johnny Brehdahl, Brian Nielsen Mads Larsen, Thomas Damgård ,Rudy Markussen, Evans Ashira og Vinni Skovgaard

Til daglig er Poul boksetræner og Personlig Træner i fitness dk på Nygårdsvej, hvor mange stjerner som bl.a. Caroline Wozniacki har gavn af Pouls fysiske ekspertise.

 

Det er i det hele taget et super spændende program i år på Fitness Festivalen, og med priser på henholdsvis kr. 495,- for en enkelt dag og 595,- for to dage, sprængfyldt med inter- og nationale topnavne, så er der rift om pladserne. Du kan se hele oversigten over det store program, samt øvrige aktiviteter på årets fitnessevent på: www.fitnessfestival.dk.