Fitnews Proudly Present Active Age Camp 2.-9. maj 2021

Træning fra 45 års alderen er et helt nyt game. Kroppen forandrer sig, produktionen af vitale hormoner mindskes, og kropssammensætning ændres, hvilket desværre ofte betyder mindre muskelmasse og mere fedt. Men det behøver ikke være sådan. Du kan stadigvæk opnå imponerende resultater, og den gode nyhed er, at du behøver nødvendigvis ikke ”train harder – just smarter”. Vil du have adgang til de bedste redskaber til et aktivt voksen liv, så er denne Camp den optimale mulighed.

Har du lyst til at tilbringe en uge i selvskab med ligesindede voksne under sydens sol, så har du her alle muligheder for at udbygge din viden og praktisere de træningsformer, der sikrer dig den fornødne muskelmasse og fleksibilitet til et langt og aktivt voksenliv.

Vi har samlet et A-team af voksne eksperter indenfor +45 træning, der alle praktiserer, hvad de prædiker. De har hver især mere end 40 års hands-on erfaring i at skabe fysiske forandringer og afholder en træningscamp, der giver dig masser af valid viden med hjem i kufferten. Uanset om du har trænet i mange år og blot ønsker at blive opdateret på din viden eller er ny i gamet og ønsker at komme bedst muligt fra start.

Det er en oplagt chance for at få nye input til din træning, find glæden, gejsten og motivationen – og lære at bevæge og presse dig selv, men i trygge rammer og under erfarent opsyn.

Der vil i gennemsnit være 3-4 hold pr. dag, undtagen på hviledagen, hvor der vil være mulighed for at tilkøbe udflugt.

Indlogering og træning vil foregå på Marbella Fitness Camp, der ligger i Calahonda, Mijas Costa, Malaga, hvor du flyver til.

Et resort på 28.000 m2 med hotelværelser som har plads til 2-4 personer.

De fleste boliger er lejligheder med 2 soveværelser, hvor man sover 2 på hvert værelse, men deler bad og køkken. Resortet har udendørs træningsområde, koncertsal, restaurant, stort poolområde, 7-mands fodboldbane i kunstgræs, kombineret tennis/basketball bane, beach volley bane, samt flere fællesområder hvor man sammen kan nyde det gode klima. Der er gratis wi-fi på hele resortet.

Indlogering er primært i 2-personers værelser. Der er også mulighed for enkeltværelse mod tillæg. Dog er der enkelte værelser til 3 og 4 personer. Andre forespørgsler og ønsker omkring værelser skal sendes ved booking, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opfylde disse.

Booker i 2 sammen, får I selvfølgelig værelse sammen.

Pris d.kr. 6.900,-

Prisen incl. ophold i delt dobbeltværelse.

Tillæg for enkeltværelse d.kr. 1.500,-.

Fuld forplejning. Vand, te, kaffe og frugt hele dagen – transfer til og fra lufthavnen.

Fuld adgang til alle klasser, deltagelse i 3 inspirerende fordrag og udformning af personligt trænings- og kostprogram.

 Obs: Prisen er ekls. flybillet 

Undervisere 

Tryk på link for at læse mere om de enkelte undervisere

Tilmelding

Betaling: Du vil modtage en faktura på 50% af beløbet ved tilmelding samt efterfølgende faktura på resterende 50% til betaling 60 dage før afholdelse.

OBS: Begrænset deltagerantal, tilmelding efter “Først til mølle” princippet.

Detaljeret program:

Det endelig program vil blive offentligjort i midten af august..