steventraining-pics-various-2013-09-10-0531-294x378Lidt om mit træningsforløb.

Som din personlige træner tager jeg udgangspunkt i den kropsmæssige styrke og den hverdag, du har lige nu. Jeg vil både ved start af vores samarbejde og undervejs gennemføre kropsholdning- og bevægelsesanalyse, som fortæller mig om din krops styrker og svagheder lige nu, og hvor vi skal sætte ind i forhold til træningen, så den imødekommer dine behov. Dit træningsprogram bliver tilrettelagt, så det virker for dig og giver dig de nødvendige værktøjer til at opnå dine mål. Som din personlige træner har jeg særligt fokus på, at du gennemfører træningen korrekt fra starten. Dette er utrolig vigtigt, da musklernes hukommelse danner bestemte kropsmønstre, som du vil have med dig resten af livet.

Som din personlige træner er jeg sammen med dig under hele din træning dels for at sikre, at du udfører øvelserne korrekt og dels for at give dig opmuntring til at give dig fuldt ud under træningen. Ved den personlige træning får du min udelte opmærksomhed, og vi når sammen dine mål – ”Conquer your world”.

Få ting er så motiverende, som når du kan konstatere, at du er blevet stærkere, har fået bedre kondition eller er gået ned i vægt, takket være din træning. Så godt som alle der træner med en personlig træner føler en klart forbedret effekt af træningen i forhold til at træne på egen hånd.

Vi ses I Kurbadet by Ilse Jacobsen hvor jeg har min trænings studio.
God træning, Steven

www.Steventraining.dk