JacobIdeologi

Tillid, integritet og innovation er centrale begreber som min træning bygger på, dog med en traditionel holdning. Jeg går meget op i at være oplyst omkring de nyeste undersøgelser, så min træning er baseret på facts og videnskabeligt beviste metoder, træningsøvelser, produkter mm. som virker. Træningen skal være sjov og udviklende, og du vil hele tiden blive udfordret på forskellige måder.

 

Personlige erfaringer

Jeg har selv været kraftigt overvægtig som barn (7-14 år), og har derigennem oplevet, hvordan et barn kan kæmpe for at tabe sig uden at indse, at det er en kamp, man ikke kan vinde uden forældrenes støtte. Kosten og tilgangen til den sunde livsstil er alfa og omega i et hjem, hvis børn skal undgå overvægt.

Jeg fik i 2009 en større operation i min højre knæ. Bagerste korsbånd var revet over, så jeg fik fjernet 35% af min menisken, og mit ledbrusk var voldsomt oprevet. Det har gjort, at jeg har lært nogle rigtigt vigtige ting på bekostning af mig selv. Jeg har oplevet, hvordan en genoptræning skal gennemføres, og jeg har oplevet, hvad der på ingen måde fungere!

Vigtigst af alt, så har jeg gjort mig mange erfaringer i fasen fra genoptræning til normal træning, hvor du i dag rigtig mange steder står helt for dig selv.

 

Jeg tilbyder

Jeg har specialiseret mig i forløb, og har derigennem mødt alle former for problemstillinger, som skal løses, for at du som klient kan nå dine mål. Du vil ikke kun opnå dine mål gennem et forløb med mig, men vigtigst af alt, vil du lære af dem, så du vil have viden og kendskab til kost og træning, når vores samarbejde trapper ned. Du vil dermed ikke igen have brug for personlig træning, derfor skal du også se et samarbejde med Spinae – Personlig Træning v/ Jacob Baagøe som en investering i din krop, liv og fremtid.

Jeg har mine træningsklienter i København og omegn, men har også erfaringer med e-kostvejledningsvejledning. Bor du på Fyn eller i Jylland, så har jeg erfaringen til give dig vejledning igennem kosten så du får styr på kalorierne og hjælpe dig af med kiloerne, som jeg allerede har hjulpet mange af på Fyn og Jylland.

 

Spinae – navnet der samler de bedste og mest eftertragtede behandlingsmuligheder.

Du har her det største og bedste udvalg inden for sundhed og velvære samlet et sted. Der bliver næsten dagligt uddannet nye folk inden for fitness- og velværebranchen, og det har bestemt ikke gjort det nemmere at være forbruger i den store sundhedsjungle. Derudover er der mange ukompetente behandlere og trænere, man skal passe på, når man vælger at investere penge i sin krop. Spinae er din garanti for kvalitet, og det er vores første prioritet igennem alle vores behandlinger!

Tag et par minutter og kig forbi min hjemmeside hvor du kan læse mere om mine tid som overvægtig, min genoptræning, træningsmetoder og hvem jeg er.

Tak for din tid!

 

Jacob Baagøe

Stifter og indehaver af Spinae
Spinae – Din garanti for Sundhed og Velvære
Spinae – Personlig Træning v/ Jacob Baagøe
Spinae – Din mobile Massageklinik