Hvis du spørger mig, hvor længe jeg har været interesseret i sport eller kroppen generelt, vil svaret være: ”Hele livet”. Min store passion har altid været sport, og jeg har spillet både tennis og håndbold på topniveau. Da jeg for cirka 11 år siden blev introduceret til styrketræning/fitness af nogle venner fra mit sports-college, viste det sig, at jeg her havde fundet noget, jeg var rigtig god til, jeg så hurtigt resultater. Efter kort tid begyndte folk at spørge mig til råds. På daværende tidspunkt var jeg flyttet til Århus for at læse HA, men i takt med interessen for fitness voksede, og mine egne resultater tog form, var jeg ikke længere i tvivl om, at det var kroppen, jeg ville arbejde med. Jeg pakkede derfor kufferten, droppede HA-studiet og flyttede til København for at arbejde. Min første prøvetime i et fitnesscenter på Østerbro endte i en ansættelsessamtale. Det var centerchefen som stod i receptionen, og hurtigere end jeg selv vidste det, var min drøm i gang, jeg blev ansat.

Nu lever jeg min drøm fuldt ud, og hjælper andre med at komme i form. Jeg har siden 2006 arbejdet som personlig træner på fuld tid. Hvad laver Brian ellers? Jeg er i dag skrivende træningsekspert og model for magasinet NORDICMAN. Sideløbende er jeg i fuld gang med at udvikle Fitness App til smartphones. Denne App har fokus på hotel og hjemmetræning, altså træning som ikke kræver udstyr, eller udstyr som let kan pakkes ned og tages med.

Jeg arbejder freelance hos Fitness.dk i Adelgade KBH og hos Wellcome Fitness Hellerrup, derudover som privat personlig træner.

Uddannelser:

HHX, Sports College,

Personlig Træner S.A.F.E.

TRX suspension course (TRX STC ).

Fysiurgisk Sportsmassør & Triggerpunktsterapeut.

BioSignature v. Charles Poliquin (Sep. // 2012)