Danmarks billigste fitnessudstyr

Velkommen til Billig-fitness.dk – Leverandør af danmarks billigste fitnessudstyr. Det har fra start af været meningen at Billig Fitness skulle være en platform for både private og erhverv hvor man kunne vide sig sikker på at man fik højkvalitetsudstyr med prisen presset helt i bund. Det er stadig vores mission og vi sammenligner jævnligt vores priser med vores konkurrenters for at konstant kunne sørge for at være det bedste sted at handle.

 

Med over 10 års erfaring i fitnessbranchen har www.billig-fitness.dk virkelig en forkærlighed for fitnessudstyr.

– Det vil sige at vi brænder igennem i branchen som værende folk der går op i professionalisme og at det skal være let for folk at købe fitnessudstyr.

Derfor kom “danmarks billigste fitnessudstyr” også frem som vores mantra helt fra start af, og det har holdt ved lige siden. Hos os er fokus på at finde de vare som mangfoldigheden mangler, og så sælge dem så billigt som overhovedet muligt.

I takt med fitnesscentrenes opblomstring har det stået klart fra start af at vi som landets billigste leverandør af fitnessudstyr skulle sælge til både private og erhverv. Derfor vil man som kunde hos os, opleve at meget af det fitnessudstyr der kan købes, også står rundt omkring i de danske fitnesscentre.

I dag spænder vores sortiment vidt og vi dækker både fitness-, aerobic-,  funktionelt-, og træningsudstyr. Udover det udvider også hele tiden vores sortiment af kosttilskud i takt med efterspørgslen. Vores hovedleverandør af kosttilskud er Nutramino, som altid garanterer høj kvalitet og en enormt lækker smag.

 

Hovedkontor

Fitness & Nutrition ApS / CVR: 36735120
Nørretoftevej 14 b
DK-3200 Helsinge
Danmark
Tel.: +45 71993848

Kundeservice

E-mail: info@billig-fitness.dk
Telefon: +45 71993848

Links

Shop: www.billig-fitness.dk
Social: Facebook