4 personer
Tilberedning: 30 min.

 

Ingredienser:

2,5 dl. quinoa-gryn
5 dl. grøntsagsbouillon
Salt, peber
1 pose Frigodan Grøntsagsblanding
¼ dl. olivenolie
¼ dl. hvidvinseddike
1 bæger salattern
1 lille bundt persille
1 stor håndfuld mynteblade
¼ dl. ristede græskarkerner
Tilbehør: Brød

 

Fremgangsmåde:

Skyl grynene grundigt i koldt vand. Bring grøntsagsbouillon i kog, tilsæt gryn og lad det koge under låg i ca. 20 min. Hæld vandet fra og sæt grynene til afkøling.

Giv grøntsagsblandingen et kort opkog i letsaltet vand, skyl i koldt vand og lad det dryppe godt af. Vend quinoa-gryn, grøntsagsblanding, salattern, persille og mynte i en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber og lad det trække 15 min.

Drys med græskarkerner og servér salaten med brød eller som tilbehør til stegte kødretter
Tip: Bulgur, ris, spelt eller perlebyg kan anvendes i stedet for quinoa