Ingredienser (1 person):

  • 1 courgette/squash
  • 1/2 ds. flåede tomater
  • 1/2 fintsnittet porre eller 3 forårsløg
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 150 gr. hakket oksekød
  • 3 tern feta
  • 1 æggehvide
  • 1/2 peberfrugt i tern
  • Salt og peber


Fremgangsmåde:

2,5 dl vand, 1 tsk. salt og 100 g brune ris koges i ca. 50 min. Ovnen tændes på 200º C. Lav en tomatsauce af det ene fed hvidløg, porre og flået tomat og smag til med salt og peber. Fordel saucen i et ildfast fad. Skyl courgetten, del den på langs og udhul hver halvdel med en ske. Placer courgetten i fadet ovenpå saucen. Lav en fars af hakket oksekød, 1 fed hvidløg, smuldret feta, æggehvide, peberfrugt, 2 spsk. finthakket indmad fra courgetten, salt og peber. Fordel farsen i courgetterne og stil fadet i den forvarmede ovn (200º C) i ca. 20 min.

 

[tw-column width=”one-half”]

Næringsindhold:
Energi: 3299 kJ
Protein: 52 g
Fedt: 19 g
Kulhydrat: 100 g

[/tw-column] [tw-column width=”one-half” position=”last”]

Energiprocentfordeling:
Energi: 27%
Fedt: 22%
Kulhydrat: 51%

[/tw-column]