På Fitnews.dk finder du en stor artikelbase med mere end 1500 artikler omkring motion og sundhed.

Alle artikler i den omfattende artikeldatabase er gratis at læse, og hvis du vil være fuldt opdateret på alle nyheder, kan du gratis tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev. (link)

På Fitnews.dk opdateres det redaktionelle stof løbende og vi vil kontinuerligt udvikle sitet. Er der et stofområde Du gerne vil at vi beskæftiger os med, så lad høre fra dig – vi modtager gerne forslag til nyt materiale på: info@fitnews.dk

Fitnews.dk er en 100% danskejet motionsportal, finansieret via annoncesalg. Der er absolut intet redaktionelt materiale på Fitnews.dk der har forbindelse med annoncører, ligesom Fitnews.dk’s redaktion er uafhængig af annoncørerne.

Vores Mission

På Fitnews.dk søger vi, at tilstræbe en journalistisk vinkel der er tilgængelig for alle. Dvs. at vores primære opgave er at vikle det tunge stof ud, således at brugere på alle niveauer kan få nytte af stoffet. Vi ønsker igennem artikler om træning, kost og motion, at hjælpe dig med at nå dine mål.
Vi ønsker at understøtte: Din motion med den nyeste viden inden for fitness, din træning med de mest effektive øvelser og din kost med de bedste opskrifter.

Således at uanset om du forsøger at komme din overvægt til livs, øge din muskelmasse, sætte ny personlig rekord i maraton eller bare at leve et sundere liv, så er det vores ambition, at du vil kunne finde gode råd og idéer her på siden.