yoga rejseTrænger du til at gøre noget ekstra godt for dig selv og har du behov for at slappe af i luksuriøse omgivelser?
Så vær med når vi i slutningen af april, siger farvel til den grå vinter og  tager forskud på sommeren. Her har du en oplagt chanche for at give dig selv den ultimative forkælelse for såvel krop og sjæl på denne berigende yogarejse.

Vi gentager årets succes og tilbyder dig igen muligheden for, at tage med Fitnews på årets Yogarejse til Grækenland. Turen går til den græske ø Rhodos, hvor det lækre Sunprime Miramare Hotel danner rammen om en uge i yogaens tegn.
Der er to daglige yogaklasser og undervisningen varetages af vores til lejligheden udvalgte instruktør Anja Nielsen. Hvis det ikke er nok til at tilfredsstille dine behov for fysiske udfoldelser, så har du naturligvis mulighed for deltagelse på hotellets mange andre holdtræningstilbud.

Sunprime Miramare Hotel
Tilbage i 1960’erne var hotellet, under navnet Miramare Wonderland, et yndet tilholdssted for en perlerække af internationale berømtheder. Blandt andet har Jackie Kennedy boet her. Hotelområdet er virkelig noget særligt. 70.000 kvadratmeter stort og lidt over 1 km lang med gangstier, der bugter sig gennem en frodig have. Lave lejlighedsbygninger og bungalows ligger spredt ud i området, og her findes godt med plads til dig, som ønsker at slappe af i fred og ro. På hotelområdet findes også en stor kunstig lagune med flere små afsatser. Her kan du rigtigt slappe af og nyde den fantastiske udsigt over havet.

På Sunprime Miramare Beach bor du i 1 værelsers Prime Suite, alle med køleskab og terrasse, samt badekåber, tøfler og wifi. Pool området kan der heller ikke klages over. Omkring den store pool er der masser af plads, samt nok liggestole og parasoller til alle. Præcis som altid kan du også nyde den lækre mad i hotellets restaurant, og deltage gratis i holdtræning ledet af hotellets uddannede instruktører. Ønsker du lidt ekstra, foreslår vi, at du forkæler dig selv med en skøn behandling i hotellets spa.

Klasserne vil indeholde et mix fra såvel Ashtangaen, Iyengar og Hatha. Mixet til det optimale niveau tilpasset deltagerne og deres forudsætninger. Undervisningen foregår på et niveau, hvor alle kan være med. Der er fokus på vejrtrækning, korrekt kropsholdning og teknik i øvelserne.

Du kan se mere på:  www.spies.dk/fitnews