Er en af de mange spændende timer du kan opleve på årets Nike Convention, der finder sted i dagene 9-11 september i Hillerød.

På denne time kan du oplev bevægelse til vejrtrækningen. Det bliver varmt, intenst, koncentreret. Her vil du bevæge dig ind og ud af stillingerne med vejrtrækningen, og opleve et flow, hvor du bevæger s´dig til vejrtrækningen i stillingerne. På den måde bliver hvert eneste åndedrag betydningsfuldt og koncentreret og dermed bliver yogaen meget meditativ og intens.

Der er Simon Krohn der underviser på denne klasse. Og han blev som den første i landet registreret på det højeste yogalærerniveau indenfor Yoga Alliance (verdens største yogaorganisation). Han underviser på adskillige yogalæreruddannelser i Danmark og i udlandet og underviser til daglig på Hamsa Yoga Studio i København, samt gennem sit eget firma: MindYourself. 
Simon er cand.mag. i filosofi fra Københavns Universitet og Banaras Hindu University i Indien. Han har primært studeret indisk filosofi og er en af landets førende eksperter indenfor yogafilosofi.

For Simon handler yoga og meditation om at leve livet autentisk, nærværende og med så meget nydelse som muligt. Han lægger vægt på, at eleverne får en grundig træning af både krop og sind, udfra tanken om at yoga er meget mere end blot fysisk styrke- og smidighedstræning. Som underviser er Simon kendt for at være entusiastisk, legende og glad for at udfordre sine elever både fysisk og mentalt.

Du kan se mere om årets Nike Convention på: www.nikeconvention.dk