Yoga a¦èbningVi gentager årets succes og tilbyder dig igen muligheden for, at tage med Fitnews på årets Yoga-rejse til Grækenland

Trænger du til at gøre noget ekstra godt for dig selv og har du behov for at slappe af i luksuriøse omgivelser?

Så vær med når vi i slutningen af april, siger farvel til den grå vinter og  tager forskud på sommeren. Her har du en oplagt chance for at give dig selv den ultimative forkælelse for såvel krop og sjæl på denne berigende yoga-rejse.

Turen går til den græske ø Rhodos, hvor det lækre Sunprime Miramare Hotel danner rammen om en uge i yogaens tegn.

Der er to daglige yogaklasser og undervisningen varetages af vores til lejligheden udvalgte instruktør Anja Nielsen. Hvis det ikke er nok til at tilfredsstille dine behov for fysiske udfoldelser, så har du naturligvis mulighed for deltagelse på hotellets mange andre holdtræningstilbud.

Sunprime Miramare Hotel

Tilbage i 1960’erne var hotellet, under navnet Miramare Wonderland, et yndet tilholdssted for en perlerække af internationale berømtheder. Blandt andet har Jackie Kennedy boet her. Hotelområdet er virkelig noget særligt. 70.000 kvadratmeter stort og lidt over 1 km lang med gangstier, der bugter sig gennem en frodig have. Lave lejlighedsbygninger og bungalows ligger spredt ud i området, og her findes godt med plads til dig, som ønsker at slappe af i fred og ro. På hotelområdet findes også en stor kunstig lagune med flere små afsatser. Her kan du rigtigt slappe af og nyde den fantastiske udsigt over havet.


hotel
På Sunprime Miramare Beach bor du i 1 værelsers Prime Suite, alle med køleskab og terrasse, samt badekåber, tøfler og wifi. Pool området kan der heller ikke klages over. Omkring den store pool er der masser af plads, samt nok liggestole og parasoller til alle. Præcis som altid kan du også nyde den lækre mad i hotellets restaurant, og deltage gratis i holdtræning ledet af hotellets uddannede instruktører. Ønsker du lidt ekstra, foreslår vi, at du forkæler dig selv med en skøn behandling i hotellets spa.

anjaInstruktør: Anja Nielsen

Arbejder til dagligt som personlig træner, ernæringskonsulent og yogainstruktør.

I det daglige arbejder hun med alt fra stressramte, som har brug for fordybelse og overskud, til de som ønsker vægttab, styrke og en sundere krop.

Anja har undervist i yoga i 6 år og rejser hvert år til Indien for selv at dyrke yogaen.

Klasserne vil indeholde et mix fra såvel Ashtangaen, Iyengar og Hatha. Mixet til det optimale niveau tilpasset deltagerne og deres forudsætninger. Undervisningen foregår på et niveau, hvor alle kan være med. Der er fokus på vejrtrækning, korrekt kropsholdning og teknik i øvelserne.

Vi flyver fra Kastrup og Billund

Afrejse d. 26/4 fra København kl. 07:00,

Ankomst til Rhodos kl. 11:25

Hjemrejse d. 3/5 fra Rhodos kl. 12:45

Ankomst til Kastrup kl. 15:20

Afrejse d. 26/4 fra Billund kl. 17:00,

Ankomst til Rhodos kl. 21:35

Hjemrejse d. 3/5 fra Rhodos kl. 23:30

Ankomst til Billund kl. 02:10

Pris pr. person kr. 4.500,-

Baseret på man bor 2 sammen i 1-værelses Prime Suite

Prisen er inkl. flyrejse med Thomas Cook Airlines, mad på flyet, bustransfer, hotelophold, samt daglig yogaundervisning.

Tillæg for eneværelse kr. 1350,- alternativt kan vi sætte

deltagerne sammen 2 og 2.

Morgenmad på hotellet kr. 405,-

Morgenmad hver dag + 5 x aftensmad

inkl. drikkevare kr. 1290,-

 

spies_logoAl tilmelding skal ske online:  www.spies.dk/fitnews