BBC World Wide Entertainment og Disneys ABC Entertainment Group har netop ansat Sonny Fredie Pedersen som performer og koreograf på deres forskellige tv-shows i USA.

Sonny er kommet på en mangeårige kontrakt med et af verdens største entertainment networks inde nfor alle medier. Sonny får med denne plat- form mulighed for at bruge alle sine talenter inden for sang, musik, dans og skuespil.

Første opgave bliver, at Sonny hver uge er featured som performer og koreograf på USAs største tv-show, Dancing with the stars (20-25 mill. seere per afsnit). Det er jo helt fantastisk og en kæmpe chance for Sonny, og vi er stolte af, at han er fra Danmark!

Men… kontrakten betyder desværre også, at Sonny ikke, som planlagt, kan være i Danmark 28. oktober til årets Fitness Festival. Vi har fuld forståelse for dette, men er selvfølgelig meget ærgerlige over, at han desværre ikke kan være på programmet. Vi lover at lave workshops med Sonny en anden gang, og til gengæld har vi fået fat på en anden fantastisk danseinstruktør.

Nikkie Riozzi fra England vil komme og levere hip hop og house i verdensklasse. For at få det hele til at gå op har vi således byttet rundt, så Lars Shulling fra Holland er programsat søndag kl. 14. og 15, hvor Sonny skulle have undervist. Nikkie Riozzi er nu programsat lørdag i stedet for Lars Shulling. På den måde kan vi stadig levere et fuld professionelt team af instruktører og timer.

Du kan se det opdaterede program ved at downloade denne pdf.

Se mere om programoversigten og hele det store foredrag, Dance og Body/mind program, samt øvrige aktiviteter på årets fitnessevent på: www.fitnessfestival.dk. Her kan du også se, hvem der udstiller på det store messeområde.